Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Zakoupila jsem si přípravek Proenzi 3+ a po 5dnech užívání se mi objevily otoky pod očima. Zavolala jsem výrobci, řekli mi, abych to přestala na 14dní užívat a pak to znovu zkusila. Na můj dotaz, kdyby se to objevilo znovu, tak co s těmi tabletami (750kč), jestli se to dá nějak reklamovat - mi odpověděli, ať se to snažím někomu prodat, třeba za nižší cenu, že mi to v lékárně asi zpět nevezmou. Je to správné? Co mi radíte? Máte zkušenost s tímto výrobkem? Děkuji.
Dobrý den. V lékárně opravdu nenesou odpovědnost za nežádoucí účinky. Poradili Vám celkem dobře. Tabletky zkuste nabídnout někomu jinému se slevou, tomu mohou více vyhovovat.
doplněno 26.04.12 10:22:On každý reaguje na toto jinak a Vy můžete mít prostě jen smůlu, nebo alegrii na některou z látek.
Rada pro příště - neutácet za podobné nabídky. Ve výrobku je minimální účinná látka, kterou můžete najít i v chutných potavinách ( třeba ryby) a přitom se najíte a pochutnáte si . Tyto výrobky jsou testovány pouze na z neškodnost pro lidičky, ale ne na léčení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.