Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proenzi 3+ - otoky pod očima

Od: delta® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den! Zakoupila jsem si přípravek Proenzi 3+ a po 5dnech užívání se mi objevily otoky pod očima. Zavolala jsem výrobci, řekli mi, abych to přestala na 14dní užívat a pak to znovu zkusila. Na můj dotaz, kdyby se to objevilo znovu, tak co s těmi tabletami (750kč), jestli se to dá nějak reklamovat - mi odpověděli, ať se to snažím někomu prodat, třeba za nižší cenu, že mi to v lékárně asi zpět nevezmou. Je to správné? Co mi radíte? Máte zkušenost s tímto výrobkem? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. V lékárně opravdu nenesou odpovědnost za nežádoucí účinky. Poradili Vám celkem dobře. Tabletky zkuste nabídnout někomu jinému se slevou, tomu mohou více vyhovovat.

doplněno 26.04.12 10:22:

On každý reaguje na toto jinak a Vy můžete mít prostě jen smůlu, nebo alegrii na některou z látek.

uska*
hodnocení

0x

Rada pro příště - neutácet za podobné nabídky. Ve výrobku je minimální účinná látka, kterou můžete najít i v chutných potavinách ( třeba ryby) a přitom se najíte a pochutnáte si . Tyto výrobky jsou testovány pouze na z neškodnost pro lidičky, ale ne na léčení.

hodnocení

A když to budu užívat dále (na otoky nebudu brát zřetel - třeba to pomine) - nemůže mi to nějak ublížit?

doplněno 26.04.12 11:03:

A z toho příbalového létáku jsem měla pocit, že je to přímo zázrak! Lidi si to chválí...

stirecek*

zázraky jsou v ovoci a zelenině. V chemii určitě ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]