Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pas do chorvatska?

Od: mari1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den..Jedu za mesic na dovolenou do chorvatska a nevim zda je potreba pas nebo staci jen obcanka? byla sem tam v roce 2009 a to stacila jen obcanka.Kazdy mi ted rika neco jinyho,tak sem z toho zmatena. Jedeme do mesta Orebic a i trajektem-pokud to na to ma vliv:). dika za info.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Když jsem pracovala o prázdninách v CK, říkali jsme klientům, že stačí OP - nikdy s tím nebyl problém.

ALE: můj osobní názor: Raději do všech zemí vozím obojí (pas i OP) - když jedno ztratíte, můžete se prokazovat druhým dokladem.

repkin*
hodnocení

2x

zeptejte se v cestovce, tam by to měli vědět na 100%

kreha*
hodnocení

2x

Pokud vím, tak do Chorvatska stačí občanka, přestože Chorvati nejsou v EU.

bublinaunosu
hodnocení

0x

Jelikož není Chorvatsko zatím v EU je třeba mít pas,na občanku bych moc nespoléhal.Dcera si tam loni rozřízla nohu a chtěli všude po nás vidět pasy.Takže asi tak.

frame*
hodnocení

0x

Tak tato otázka je skutečně oblíbená. Slyšel jsem, že pozemní cestou stačí občanka, ale letecky je pas nutností. Ruku do ohně za to nedám. Letos tam budu jezdit často - vždy po vlastní ose, ale i přesto mám sebou pas i občanku.

doplněno 26.04.12 23:26:

A ukazuji rovnou pas.

sara111*
hodnocení

0x

Letecky jsem jen na Pas...autem nemam zkusenost.

doplněno 04.05.12 19:11:

Oprava: Letecky jsem mohla letet jen na Pas :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]