Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

audienceu ředitele

Od: fuksan odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Jde mi o toto,v mé bance"čs"mi nechtějí konsolidovat dva úvěry+kontokorent+platební karta-vše u čs.Splácím měsíčně cca 9000kč a rád bych konsolidoval abych platil cirka polovinu.Převážnou většinu úvěrů mam bez problému splacenou a u čs jsem cca 10let.Zkoušel jsem to již 2 krát a vždy mi řekli že mám malý příjem.Konkrétně nyní beru důchod 4500kč-dříve 9500kč+práce 10000kč.Trochu nechápu tu logiku že když jsem ted schopný splácet 9000kč že pak bych nebyl schopný splácet 4500...což mi vždy paní u přepážky sdělila.Nehledě na různá doporučení finančních analitiků radících v případě že člověk cítí že nebude schopný dostát svých závazků že se má neprodleně domluvit s bankou ke spokojenosti všech zůčastněných.O reklamě čs v tv na konsolidaci nemluvě!

Proto mě napadlo jako poslední možné řešení,navštívit ředitele oné pobočky.Seznámit ho s problémem a doufat jestli by ho šlo nějak"lidově řečeno ukecat"

Proto se zde na vás obracím zda to není blbost a nebudu tam akorát za blbce!Díky za jakýkoliv názor.

PS:Má matka měla kdysi problém na přepážce-vnutily jí maskovaně nějaký produkt který ani nechtěla,tak vše řešila s oním ředitelem a vyšla z tohoto vítězně plus nějaké ty bonusy od banky.

Fuksan

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simonatt*
hodnocení

0x

Dobrý večer,Fuksane mám nyní právě takovou potíž.Mám menší příjem a proto bych ráda sloučila obě půjčky v jednu s menšími splátkami,než mám nyní na ty 2.Je to přechodné a za rok to bude dobré.Za žádnou cenu mi nechtějí vyhovět.Splácím vše dosud řádně,žádný evidovaný dlužník nejsem.Poukazuji na různé reklamy o půjčkách od ČS a když se člověk férově potřebuje domluvit,tak pohoří.Já bych to na Vašem místě zkusila,promluvit s ředitelem pobočky.Má jistě pravomoc něco s tím udělat.

A jestli pochodíte,prosím svěřte se mi-zkusila bych to také.Přeji dobré pořízení! S.

hodnocení

0x

Dobrý den. Fuksane, za zkoušku nic nedáte a určitě to zkuste. Třeba je to chlap, který bude mít pochopení a je v jeho kompetenci Vám vyhovět. Tím vůbec nic nezkazíte, můžete jen získat. Takže jděte do toho. Budu Vám držet palce, ať to vyjde a narazíte a vstřícného a ochotného chlápka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]