Nejste přihlášen/a.
Ahoj hctěl bychs e zeptat jak se pozná Hiv (ne přímo pozná ale typický příznaky když človek ješte o něm neví) řekne me rok od nakažení? Vim že my poradítě nejlepší si je dát test. Ale ten sem si delal ten co se dá koupit a zbytečných 600 a nic z toho špatne provedenej .. Byl sem u doktora na krevnim obrazu(vim že se z neho nedá poznat) Ale nechráněný styk sem měl před rokem a čtvrt a na krevnim obrazu byly divný veci zvýšený počet bílích krvinek. Ale zrovna sem byl nemocnej když mi ten obraz delaly. nebo kočila mi nemoc klasická nachlazení atd. Děkuju Třeba kdo má zkušenost co se mu dělo do 1 roka a mě+l HIV děkuju
Nevím, co se dá nebo nedá poznat z krevního obrazu, ale mám za to, že když půjdete na hiv test z odběru krve (v nemocnici, u soukromníka, v drogových centrech, snad i na hygieně) po pár měsících (nevím kolika, rozhodně míň než rok) a bude negativní, můžete si být jist, že jste negativní.
doplněno 25.04.12 21:01:Nevím, jak to s výsledkem myslela Krkovička, ale papír je k vyzvednutí (nebo vám zavolají) hned druhý den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.