Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na podzim loňského roku jsem si na slevovém portálu www.minasleva.cz zakoupila 7 voucherů na lymfodrenáže. Problém se naskytl v okamžiku, kdy jsem se chtěla na lymfodrenáž objednat. Nikdo nebral telefony, případně mi sdělili, že pro nemoc mají zavřeno. Řešila jsem to i s portálem, který mi dal stejnou odpověď - že pro nemoc je delší dobu zavřeno.
Nakonec se ukázalo, že provozovatelka lymfodrenáží je dlouhodobě nemocná (prý) a nebude schopná salon provozovat. Dohodli jsme se na vrácení peněz přímo s provozovatelkou - emailem komunikovala, slevový portál byl v kopii a o situaci věděl.
Bohužel paní přestala komunikovat a slevový portál mi neustále opakuje, že mi vrátit peníze nemůže, že je pouze zprostředkovatel a peníze mi musí vrátit provozovatelka.
Jak to tedy je? Podle mého názoru jsem nakoupila u minaslevy, tím pádem by mi peníze měli vrátit oni. Kam se mohu obrátit, abych dostala zpět své peníze?
Mnohokrát předem děkuji za každou radu.
Záleží, jaké obchodní podmínky má slevový portál a jaké samotný prodejce. Především si z logiky věci myslím, že peníze by Vám měl vrátit samotný prodejce, neboť překážka vznikla na jeho straně, nikoli na straně slevového portálu.
Rada s právníkem je sice na prvním místě, trefná a výstižná, ale obávám se, že náklady na právního zástupce by několikanásobně převyšovaly částku za objednané služby, což by bylo pro tazatelku neekonomické. Samozřejmě pokud na to peníze tazatelka má, ať do toho jde, neboť by měla případný soudní spor vyhrát. Současně bych tak nechal vyúčtovat soudní výlohy protistraně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.