Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Přemýšlím tu a chtěla bych znát váš názor. Mám přítele, má mě skutečně moc rád a plánujeme spolu bydlení. Ted bydlím ve spolubydlení...ostatní jsou fajn ale jedné je 26 je o dva roky starší než můj přítel. Jenže se začala dost podivně chovat! První náznak byl, že mě ztrapnila, jsem štíhlá a zkrátka se hlídám a navíc jsem měla 12tky v práci, takže jsem tolika nejedla. A on na něj: at mě hlídá a začala mu vykládat co dělám špatně atd. To jsem jí vytkla, že to nemusela říkat před ním...
Nepochopila to.
Vadí mi. Vždycky když tu je, baví se s ním, leze za ním a ikdyž měla problémy v práci, a on tu byl poslední den u nás, tak ho otravovala nějakýma kecama. Mlčela jsem, nechtěla jsem dusno.
Jenže tohle přehnala. věšila jsem mu košile a ona na něj : Péto, mám ti to vyžehlit? a on jí samozřejmě řekl, že ne, že to chce ode mě a docela jsme oba byli překvapený. No a pak jsme spolu napříkladchtěli mít u mě v pokoji soukromí a ona něco potřebovala a přes pokoj ode mě něco nutně potřebovala a volala mě.
Je vážně divná, nemá nějakou ohleduplnost. Zase se s ní nechci hádat. Nechci aby tu bylo dusno. Už jsem se s ní jednou pohádala. Ale je úplně blbá.
Chlapa nemá, když šla na rande z netu, tak před ní utekl a další jí nechal po týdnu. Já se občas nedivím ale řeknu přítelovi at jí to dá ještě více najevo. Ode mě to bude znít jinak a od něho také.
Chci znát váš názor. Nechci být namyšlená ale ona vzhledově a s porovnáním se mnou fakt hezká není. Spíš žárlím a vadí mi to. Takže jak byste to řešili vy, aby tu nebylo dusno?... Navíc z podnájmu odejít nechci, přítel sem chodí jen na návštěvy ale i tak, se mi ona dost zhnusila.
Možná to moc řeším. Díky za názory
Ahoj, Justyno. Říká se _ líná pusa, holé neštěstí. Myslím si, že toto chování by vadilo každé ženě a bránit si svůj vztah, na kterém nám záleží, je úplně v pořádku. Já bych si se spolubydlící otevřeně promluvila. Řekla bych jí, že si zakládám na našich dobrých vztazích a z toho důvodu bych chtěla, abychom se vzájemně obě vyhnuly zbytečným rozporům, které by narušovaly naše dobré vztahy. Takže jí žádám o více ohleduplnosti a taktnosti v přítomnosti mojí návštěvy v podobě přítele. Že se někdy její chování opravdu nehodí a uvádí Vás to do rozpaků. Požádejte jí, aby respektovala Váš vztah a soukromí, že jí to ráda oplatíte, až za ní bude chodit někdy zase její chlapec. Prostě jí dát najevo jemným způsobem, co Vám vadí, aby to pochopila.
I když je pravda, že vybrané způsoby a ohledy k druhým za každou cenu, někdy člověka stojí hodně přemáhání a psychického napětí.
to je pravda a já už jí to naznačovala a ona se urazila typu " já se teda s nikým bavit nebudu" je svým způsobem fakt primitivní...
doplněno 25.04.12 10:33:Ještě připomenu, že když odjížděl do zahraničí dala mu dárek aby nezapomněl na Prahu...fakt je to podezřelé...
Justyno, kdyby mi řekla uraženě, že se tedy s nikým bavit nebude, tak bych reagovala takto: Já věděla, že jsi prima holka, tak Ti díky moc za pochopení.:D...a na to by nemohla říct ani popel. Slušnost jsem zachovala a je jen na ní, aby jí to došlo...
Tak s tím dárkem si měl poradit Váš přítel hned na místě. S díky ho odmítnout s tím, že od jiných žen, než od své přítelkyně, dárky nepřijímá. Tím by jí dal najevo i on, že mu záleží jen na Vás a že její snahu neoceńuje. Víte, ono když jde o muže a přátelství dvou žen, pak to také musí mít své meze. A pokud je ona nemá, musíte jí do nich odkazovat vy, při každé příležitosti.
To už je ale její problém, když se nechce s nikým bavit... evidetně je to sobecká a hloupá spolubydlící, a obávám se, že kdybys jí společně s přítelem natvrdo řekla, ať vám dá pokoj, nepochopí to, bude se urážet a bůhví co vymyslí.
Od takové spolubydlící raději pryč, s takovýmto člověkem není soužití dobré, natož pak fajn a přátelské. Měla jsem podobnou spolubydlící, závistivou, co mě shazovala, a druhá mi ujídala mé jídlo (člověk přijde utahaný večer z tréninku a v lednici nic). Párkrát jsem to přešla, pak jsem jí vynadala a když jsem zjistila, že používá i moji žiletku, tak jsem se velmi rychle odstěhovala. Vydržela jsem s nimi dva měsíce.
Jsou prostě lidi, se kterými se spolubydlet nedá,...
Prosím? Nepřeháníte to? Ona mi na nic nepřispívá, platíme stejnou částku každý kdo tu je. A navíc, když mi vyperu dvě košile s mým oblečením, tak to snad není nic tak strašného!
Ano, vadí mi to. Když jsem ho měsíc neviděla protože má stáž v Německu a chci s ním být ty dva dny sama. Bohužel mi chyběl a když já vstanu a jdu se ráno osprchovat a ona mi vleze do pokoje a jde si s ním kdy je v boxerkách povídat, tak mi to fakt VADÍ! A vám by to taky vadilo, pokud někoho máte.
Není milá, je vtíravá, když nás ani jednu návštěvu nenechá na pokoji. Kdyby to bylo jednou neřeknu ale když za ním každou násvětvu leze, je to divné. Navíc má spolubydlící má 40letého přítele a když tu byl NEMĚLA ŽÁDNOU potřebu za ním chodit, vykala mu a řekla mui max. dobrý den. Není to divné? Spíš jste divná s Vaším názorem Vy a to dost hodně, když je tohle podle Vás v pořádku. Mějte se.
Ano, platí ale ostatní spolubvydlící tu májí též návštěvy. Ano ale nechci dělat dusno, protože jsem se s ní už hodně pohádala. Takže je to spíše můj problém ale asi to nechám být, přítel říkal, že si toho všímat nebude.
Aha, já myslela že ho balí. Napadlo mě, že bych si s ní promluvila ale ona je fakt primitivní v některých věcech a mohla by to všechno opět překroutit. No, on sem jezdí tak jednou za měsíc, tedko příjede za 14 dní. Ale jen na dva dny,
Zaroven to nejde, ten nájem je úžasný a s ním budu bydlet až někdy od listopadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.