Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji poradti zda toto je oprávnění popřípad zda si někdo dělá srandu.
Změnil jsem svoje telefonní číslo o kterém ví jen nejbližší přátelé, ví o tom i banka česka spořitelna.
Včera mně přišla sms s textem, a´t obratem kontaktuji exekutorrkýs úřad praha východ Judr.Marcela smákala tel:236034034 ohledně řešení mé exekuce.
Přišlo to z čísla 77460173, a já se chci zeptat nic me neprislo postou, zda je možné že mi jentakto poslay sms nebo zda si někdo dělá srandu, na internetu je tel.číslo oznámeno jako obtěžující a nikdo mi nevolal, myslíte si že to je důvod k panice?
Nic mně poštou nepřišlo pouze tato zpráva, možná že s i někdo dělá srandu, jak to vidíte vy, pokud by byla to pravda ta k účet mi funguje tak bud na majetek, a pokud by to byl asranda slo by se dohodnout na splaceni splatkovým kalendarem, co myslite nebo to nejde?Ma nekdo zkusenost?
Dobrý den. Není to JUDr. Marcel Smékal? Pokud ano, pak se mi nezdá, že by právě odtud posílali někomu sms. To není jejich styl. Posílají řádné úřední dopisy s dodejkou. Pokud je to tento pan exekutor, pak splátky zkusit můžete, ale neznám nikoho, komu by vyhověl v této věci.
doplněno 24.04.12 20:56:Znám ho z pracovního hlediska. Asi bych klidná nebyla. Pokud mohu poradit, reagujte.
doplněno 24.04.12 21:00:Snažte se navázat kontakt a komunikovat. A raději to moc neodkládejte. Sranda to asi v tomto případě nebude. Ale jak říkám, není tohle jehich styl...
Tak buď dluh někde je a jsou obavy, nebo ne. Není povinnost na dluh upozorňovat. Kdyby byl exekutor činný, tak prostě prachy z účtu mizí. Pokud dlužíte, vyprázdnit ho.
Aby byla exekuce proveditelná, musí existovat nějaký titul. Třeba platební rozkaz. Rozhodně oznámení o exekuci nezasílá nikdo smskou. Chodí to ze soudu, kde je i oznámení o uděleném soudním exekutorovi. Musí to mít také svou spisovou značku, formu, atd. Na sms bych určitě nereagoval. Případně bych si na webu našel daného člověka a osobně mu zavolal nebo jej navštívil. Co se týká splátkového kalendáře, tak by jej přijmout měl. Samozřejmě musí být únosný a zaplatitelný třeba na 3x - 6x. Pokud jej exekutor odmítne, podal bych neprodleně stížnost k exekutorské komoře, neboť exekutor je povinen snažit se s povinným dohodnout na smírčí cestě, pokud takováto snaha povinného existuje.
Jo,tak na ty si dávejte pozor,jsou to doslova špíny.mě navštívil jeho poskok Kottnauer a exekuci o které jsem nevěděla,mi navýšil o 3 tisíce za to,že mi hodil papír do schránky.tak jsem se já dozvěděla o exekuci.z 3600 se mi vyšplhala na 22 tisíc.když jsem mu volala,co se děje,byl arogantní,řekl,že pokud nezaplatím do 30.4.tak přijede a všechno vezme.měla jsem na tu celkovou sumu 10 dní,abych je někde sehnala.nezaplatila jsem.sehnala jsem 3000,- a volala jsem mu,že mám jen tuto částku a on se mi vysmál.no,takže ho čekám každým dnem...na splátky neexistuje.chce je okamžitě.a to bydlím u tchýně a majetek neni můj.takže nemůžu ani spát...
Jo v dnešní době si dávat dobrý pozor na to zda někde nedlužím korunu jinak je problém na světě můj kamarád dlužil asi13000 nejaké společnosti ta to dala exekutorovy a on zaplatil asi po týdnu co to měl exekutor v ruce volal mu že je to zaplaceno a on že ho to nezajímá že měl zaplatit jemu a né tý společnosti tak on ještě asi po měsíci poslal exekutorovy kopii složenky a dopis že dluh má zaplacen exekutor se neozval a kamarád myslel že je vše vyřízeno ale po roce zjistil že má exekuci na barák a došlo to až ktomu že exekutorovy musí zaplatit 62000,-jinak přijde o střechu nad hlavou tak kde je spravedlnost a pravda
Příteli toto přišlo také. Když se celý ustrašený dovolal na exekutorský úřad p. Smékala, sdělili mu že na jeho jméno ani rodné číslo neevidují žádnou exekuci. Na číslo, ze kterého to přišlo se nemůže dovolat. Paní říkala, že se mohlo stát, že z jeho čísla volal někdo na tento exekutorský úřad a oni si ho ponechali jako kontaktní... každopádně asi reagujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.