Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmělost a stydlivost

Od: misicka* odpovědí: 2 změna:

Může být 40 letý chlap nesmělý a stydlivý? Asi ano, protože takového znám a miluju ho. Abyste si udělali obrázek: on bydlí u maminky a za celý svůj život měl jen 2 vážné známosti, ze kterých nevzešlo nic: Má svou partu kamarádů se kterými chodí do hospůdky a mezi nimi se chová suveréně. Zaběhlý život práce- kamarádi- fotbal -pohodlíčko domova - maminka . Já jsem "skoro" rozvedená s jedním dvouletým uličníkem a do tohodle šmudly bezhlavě zamilovaná. On sám mi řekl, že nás má rád a že mu na nás hodně záleží. Dokonce kvůli nám ukončil půlroční známost . Vždy ,když mu navrhnu nejký program na druhý den je jako opařený a přijde mi , že v tu chvíli neví co chce. Většinou to dopadne tak, že se vymluví na to , že ještě neví co vlastně bude dělat.. Za námi přijde jen když ho pozvu , když je potřeba něco opravit. Zkrátka sám se ozve jen když já vydržím se neozvat jemu : Nebo přijde, když jde z hospůdky (asi mu ten alkohol dodá kuráž) Nebo se spolu!náhodou! v té hospůdce sejdeme.Taky se stalo, že po té co mi dal pusu na rozloučenou nenápadně se vytratil za roh a dělal , že něco uklízí. Vyšel až když viděl, že už opravdu odcházíme - asi se styděl. Jako malej kluk . Jak mu mám pomoci? Nechci aby se styděl, jsme milenci a milování s ním je úžasné. Chtěla bych aby se mi s tím co ho trápí svěřil o tom přece vztah je ne? Prostě nevím co můžu udělat pro to aby náš vztah byl naplněn a né jen takhle na půl. Jak se na to dívají chlapi? Nejsem třeba moc hrr? kamarádka radí vydržet a stáhnout se . Já ale nevím jak dlouho to vydržím. To bych nesměla skoro nikam jsme totiž z jedné vesnice a taky nám schází společnost jsme s malým pořád sami..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

5x

Vycházejte z toho, že chlapi jsou mnohem jednodušší bytosti, než ženské ;)

Pokud se nám nelíbí jeho chování, musíme mu to říct přímo, protože oklikou to nepochopí. A pak s tím společně buď něco uděláme, nebo ne.

Pokud se nám ovšem nelíbí něco z jeho"podstaty", dopouštíme se často toho omylu, že se ho snažíme předělat, což je trauma pro oba a nikam to nevede. Chlapa nepředěláte, takže - přizpůsobit se, nebo jít od toho. A každopádně všechno řešit na rovinu, nečekejte, že se něčeho dovtípí.

:)) hodně štěstí

slonbonjohn*

Jako kdyby jsi mě znala! Dávám bod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]