Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poradit. 4.4.2012 dny jsem volala na 02, že chci zrušit pevnou a internet..po 12 měsících přisla faktura přes 700 kč..dříve byla akce za 500,-. Přemlouvali, ze nabídnou internet + 60 min na mobily za 500 Kč. Závazek 1 rok. Tak jsme souhlasila. Bohužel se mi to rozleželo v hlavě a zaroven jsem dostala lepší nabídku na internet. Mezitim poštou, normalnim dopisem, přišly 2 smlouvy, kde se ma 1 podepsat a zaslat do 14 dnů na O2. Dnes jsem volala na O2, že chci odstoupit a trvam na zrušení. Tak mi mladík řekl, že mají muj telefonický souhlas na závazek na 12 mesicu, že to nelze..že to muzu zkusit na pobočce, ale že pochybuje...ja si myslim, že nejak do 30 dnu můžu od smlouvy odstoupit bez udání důvodu, nebo ne? Jak mam tedy postupovat, když O2 opravdu nechci, děkuji.
Je to smutné, ale ten souhlas po telefonu O2 stačí. Bránit se můžete soudně ale s jejich právníkama to nemáte šanci vyhrát. Snad jen napsat na O2 žádost o zrušení, napište tam své důvody, doporučeně s dodejkou poslat na O2 a čekat, jestli se někdo z nich dobře vyspal. Vím jak to na O2 chodí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.