Nejste přihlášen/a.
Ahoj uz 3 roky trpim na afty a ted po 2 mesicih se mi udelal jeden velkej bolestivej a nemam doma nic zadne leky tak vas zadam o jakoukoliv radu co si na to muzu dat nebo nejakou babskou radu proste neco abych tu bolest zmirnil.Diky vsem
Napadá mě potřít to tea tree olejem, pokud doma máte. Nedávno jsem měla problém s dásnem, nějak mi napuchlo a bolelo to a tea tree olej mi pomohl. Tak dvakrát za den jsem to potřela a za 2 dny jsem měla úplný klid. Jinak asi na to možná někdo poradí nějaký čaj.
doplněno 03.02.13 20:24:Teď si to čtu znova. Vy jste chtěl něco na zmírnění bolesti, tohle bude spíš na léčení. Na zmírnění bolesti nevím, jakou radu dát.
Zdravím,od bolesti uleví na afty v ustni Kamistad sens.látky léčivých látek v ústním gelu Kamistad senzitiv má protibolestivý, protizánětlivý a antibakteriální účinek.
doplněno 03.02.13 21:02:Vlastní zkušenost.Jinak pokuď se týče jak aftam předejít,to je dost individuální,mě pomáhá chlorela tbl,takže poslední dobou gel už
nepoužívám.
heo.cz/... Když se s tímhle problémem trápíte tak dlouho, pokuste se vyléčit ho systémově, nejen nárazově. Najděte důvod a změňte to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.