Nejste přihlášen/a.
Kámoš má zájem o jednu holku, ale ta ho nechce, tak on už asi půl roku jezdí autem a vysedává před jejím barákem, údajně jí chce vidět. Ona o tom ví, že furt vysedává před jejím barákem, ale zatím nedostal od policie předvolání, proto se ptám, kdy se dozví, že na něj něco podali a co mu za to může hrozit co se týče trestních postihů?
Souhlasím s předešlým ... a nebude to dlouho trvat. Navíc nejen, že to není trestné, ale je to nenormální, do(TY)čný kamarád by se měl jít léčit, protože pravděpodobně trpí nějakou psychickou poruchou. Lepší léčba dřív, případně zdraví rozum (a nechat toho), než vězení, případně doživotí později. Již jsme několikrát viděli ve zprách jak to občas dopadá ... někdy lépe, někdy hůř, někdy dokonce bohužel nejhůř. Takže jediná rada pro "kamaráda" je zamyslet se nad sebou.
Mám dojem, že podle podobného stylu psaní i nicku se jedná o stejného zakladatele... jen trochu nerozumím otázce: ty ji sleduješ? Nebo proč se ptáš Jak poznám, že na mě podali TO a v otázce se náhle jedná o kamaráda?
Jinak ano, trestné to je, protože sledování člověka a vysedávání a autě před jeho domem je stalking. Až na tebe podá (podají) TO, vše se včas dozvíš od policie.
Tak úplně to není pravda, za stalking se považuje i fyzické sledování. A když Vám někdo denodenně sedí před domem v autě, sleduje Vaše okno a čeká, jestli Vás dneska uvidí, tak to sledování je. Ačkoli zatím není až tak nebezpečné (krom toho, že sledující je magor a nikdy nevíte, kdy mu rupne v bedně).
Je mi líto, ale předchozí diskuzi jsem nezakládal já. Nicméně jste mi ještě nezodpověděli, kdy v případě podaní TO ze strany té holky se ten kluk toto dozvi? Tak cca. jak dlouho to trvá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.