Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vlastní lenost

Od: trdlo21* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, jsem hrozně líná! Nevím už co s tím mám dělat.. Koupila jsem si pernamentku do posilovny ,už se mi tam ale nechce chodit, koupila jsem si šicí stroj, už se mi ale nechce šít. Když je venku hezky řeknu si pujdu na velkou procházku ze psem, ale pak se mi zase nechce! Já už nevím jak sama sebe přinutit? Času mám fúru ale prosedim to jen u kompu, jako nějaký i...ot.!

Mám už sama sebe plné zuby, a místo toho abych tu svoji prdel zvedla tak to radsi vyřešim na internetu. Ale opravdu nevím co se mnou je, nic se mi nechce, nic mě nebaví, porád hledám sama sebe?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když si najdeš někoho, s kým tyto činnosti budeš moct dělat a rozumíte si, hned to půjde líp :)

trdlo21*
hodnocení

Mám přitele, ten ale celé dny tráví v práci...a já se "starám"o domácnost

martinhajek*
hodnocení

0x
Upřímně ti závidím. Já třeba nevím, kam dřív skočit. Kdybych neměl internet v mobilu, vůbec bych se na net nedostal.
Tak pa, musím letět. A šťastné lenošení!

martinaa*
hodnocení

0x

Všechno je to o vůli a skutečném chtění. A právě tu vůli evidentně nemáš,tak ji cvič. Když si řekneš "dneska půjdu se psem, tak v určenou dobu (neposunuj to "za chvíli, zase za chvíli, ještě to počká"), prostě ten zadek zvedni a běž. Pak na sebe můžeš být pyšná, žes to skutečně udělala.

Já do posilovny nejraději chodím s někým, tak obvolej kamarádky, které na sobě chtějí zapracovat. Když se žádná nenajde, opět v určenou dobu popadni sbalený baťůžek, sluchátka na uši a vyraž pěkně sama.

Každý má období, kdy se mu nic nechce, a záleží právě na vůli, co jsi ochotná s tím udělat:) Spousta lidí pronudila půlku života u počítače a nicneděláním, aniž by vlastně skutečně žila...

hodnocení

0x

jo jo .) jen si polenoš .))dyk je to bezva .))je ti 21 a ,,staráš" se o domácnost ) to je dost vysilující ))a jít někam se psem?.) no neblázni))copak mu nestačí krátké čůrání u baráku?.))a jít do posilky?.)tss...by ses namohla,a není nic lepšího,než si vypěstovat krásné špeky))ono pak tělo mnohem lépe funguje .))tak si klidně poseď u kompu dál a pročítej diskuze a hledej radu .))hezký a hlavně klidný den *klik*

hahanaj*
hodnocení

0x

tak máš koukám docela trefný nick :D:D:D , chce to jen pevnou vůli a vytrvat uvidíš a půjde to samo...

je sluníčko zvedni tu p...l a vyraž se proběhnou s tím tvým psem ven a uvidíš přijdeš a budeš mít plno energie ...

hodnocení

0x

Nj, tohle docela znám. Ale ono to není zas až tak o lenosti... řekla bych, že docela dobře pomáhá ustřižená šňůra od internetu :D

uska*
hodnocení

0x

Má kamarádka řešila podobný problém, ale ona má ještě k tomu zdravotní postižení. Ale lenost převládala. Napřed jsem sondovala, co ráda dělá, co jí zajímá, pak z ní vylezlo, že už měsíc se chystá do knihovny, že nemá co číst, na cvičení byla s kámaškou dvakrát a pak, že to nejde, že půjde příště atd a už je to půl roku a nevytáhla zadek z domu.

Koupila jsem jí papírový rozvrh pro prvňáky od pondělí do pátku. Společně jsme zaplnili kolonky její aktivity, víkend nechali volný. Trvalo to 3 týdny než si zvykla, někdy byla i zlá, že jí volám kde je, co dělá ... Po půl roce rozvrh má v hlavě, těší se na každý den, některé aktivity vyměnila za jiné. Je z ní úplně jiná ženská - spokojená.

Zkuste to, za to nic nedáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]