Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo jestli je nutné odevzdat roční přehled pro VZP a OSSZ osobně nebo stačí poslat poštou? Momentálně bydlím na druhém konci republiky a domu kam mám trvalé bydliště jezdím jen opravdu občas a do konce tohoto měsíce nevím jestli se tam dostanu, tak chci vědět jestli je to opravdu nutné osobně na úřad, když i daňové přiznání jsem taky posílal poštou. Na VZP nic nebudu platit a jen u OSSZ mi vždy vypočítají roční odvod a ten hradím přes banku. Je to reálné?
A je pro Vás velkým problémem zvednou telefon...a vytočit číslo VZP a OSSZ a zeptat se?
Jinak ano, podle jejich webu, který jsem si za Vás přečetl by mělo být možné podání těchto dokumentů i elektronicky.
Viz. cssz.cz/...
a
Jistě by Vám rádi poradili pracovníci příslušných institucí, pokud se Vám nechce zvedat telefon, tak se stačí podívat na jejich webové stránky, popř. na jiné weby, které se Přehledům věnují. Toto vše by Vám vyšlo rychleji, než zadávat dotaz sem.
Ale jinak samozřejmě můžete Přehledy zaslat poštou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.