Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manželka je na holky - jak se s tím vyrovnat?

Od: seckarz odpovědí: 10 změna:

Dobry den,jsem 14 let stastne zenatyale pred pul rokem manzelka zjistila ze je na opacne pohlavi,praktikujou to i sexualne,s pritelkyni se rozhodli,ze budo spolu zit,kdyz odbocim tak u jeji pritelkyne to doma neklapalo po vsech strankach,ale take je rozhodla,mozna ze ji to vyhovuje,treba je na oboje pohlavi,nevim,ale uz se rozvedli,ja teprve ted resim majetkove veci a potom deti,ta jeji ma deti 2,nejhorsi pochopit ze se neco takoveho muze stat i ve spokojenem manzelstvi,je to fakt ze v sexu ji to nikdy nebavilo a jeste skouset neco noveho.rozhodli jsou i verejnost okolo me to vi,asi s tym nic neudelam?byl jsem i u psichologa a ten rekl ze to muselo byt v ni.nejhorsi se s tym virovnat,bude to teske i pro ni,je s toho taky nestastna,ale ma svou lasku.Chtel bych se zeptat ja to mam preklenout a jestli se to da vratit,nebo uz ne,asi priroda.Dekuji Zdenek.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

evina*
hodnocení

2x

Vrátit se to už asi nedá,budete se s tím muset vyrovnat a zkusit pochopit ženu.Pro ni to nejspíš taky není jednoduché,zvlášť když spolu máte děti.Určitě nejste jediný koho to potkalo,stačí se podívat mezi celebrity.V tom člověku je jiná sexuální orientace už od narození,akorát si to někdo bojí přiznat,ať už kvůli sobě,nebo ostatním.V této zemi je pořád toto téma tabu.E.

Tady je to tabu? Tak co potom naše slavná Amerika tam kopou gaye a lesby do zadku.V tomto směru jsme daleko před nima nevím kde bydlíte ale já v Čechách.

sasdax*
hodnocení

2x

Budete to muset přijmout tak jak to je. Nemá cenu dělat nějaké problémy. A pokud se máte alespoň trochu rádi, tak vše vyřešíte v klidu. Doporučuji ale stoprocentně zajít s k psychlogovi, nebo do manželské poradny a to oba najednou. Jestliže jste 14 let šťastní manželé, tak je otázkou, jestli manželka nehledá jen nějaké povyražení. Na to by měl ale odpovědět psychlog a ne my. Jestliže je ale Vaše žena lesbička, tak nemá cenu s tím nějak bojovat, ale přijmout to tak jak to je. Bojovat proti tomu by přineslo jen zhoršení a pro oba bude lepší ponechat si z Vašeho vztahu to pěkné co v něm do teď je. Byť už jen jako "kamarádi".

haninka*
hodnocení

1x

To jsem takhle měla jednoho známýho a ten měl stejný problém, spíš neproblém. Děsně si to pochvaloval. Manželka mu vodila do postele holky a měli vždycky trojku.. A ještě si pochvaloval, že mu nechodí za chlapama.

justyna*
hodnocení

0x

Je jasné že je to pro vás velmi těžké.14 let manželství na to se jen tak zapomenout nedá.Vrátit to asi už nejde, je to v ní, nebo se to bála v minulosti přiznat.Takových lidí je mnoho.Přeji mnoho štěstí.

seuss*
hodnocení

0x

Holt zivot neni pericko, neznam poradne situaci, tak nevim jak to presne je.

Ovsem i presto, ze neznam vasi situaci, tak vim jedno jiste. Chyba neni pouze ve vasi ex, ale i ve vas, coz melo za dusledek rozbiti vztahu. Nikdy neni chyba pouze na jedny strane. Musite se s tim vyporadat a zase normalne zit. Ani ona ani vy nejste dokonali. Je v tom pricina, kterou kdybyste vcas odhalili, tak treba vas vztah zachranite. Tohle vite pouze vy.

Ja vim, ze to treba nezni moc dobre, ale nepisu tu abych vas tu utesoval.

8976*
hodnocení

0x

nabídni ji že se necháš předělat na babu, co ona na to? najdi si další ženskou a předveď jí co stratila,,,,,jiná možnost asi není...

santafreud*
jóóó, s tím execírováním před bejvalkou, to je oblíbená trapárna, to je častý téma veselých debat v dívčích kruzích... :-DDD
Né, tohle fakt nezabírá. Naopak, ženský to komentujou buď No když se některý hodí, ať si ho užije! nebo Chuděra, neměla bych ji včas varovat?

:) a taky: já jsem si ho užila, dokud byl mladý a krásný, ona ho má ošoupaného z druhé ruky :) Rozhodně nám to není líto.

santafreud*
hodnocení

0x
Hele - a co šťastný život ve třech, to by nešlo? Ono po tolika letech... už je na čem stavět, jestli to jinak klapalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]