Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtel bych Vas nekoho poprosit, jak postupovat pri vypovedi pojisteni o domacnosti?
V tento okamzik je situace takova, ze smlouva je podepsana na dobu neurcitou a sjednanym pojistnym obdobím je 6 mesicu. Uhrady pojisteni je tedy 2x rocne, aktualni uhrada na druhe pololeti je nekolik dni po splatnosti. (nejak jsem to nechtene zazdil).
Jak by mela vypadat vypoved? Neco jsem vygooglil, ale kdyz jsem si chtel overit paragraf, kterym se v nem ohani, neexistuje.
Jak to hlavne vypada z hlediska jeste neuhrazene platby na aktualni obdobi? Pojisteno je u Ceske poj...
Dekuji za Vase cenne rady
Slezak
Aktuální pohledávku určitě uhradit. Možné způsoby ukončení smlouvy bývají většinou napsané v samotné smlouvě - zkuste ji najít a přečíst...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.