Posledni dobou vyplouvaji napovrch ruzne kauzy, kdy si policajti na nekoho zasedli a pak ho pod tihou dukazu - svedectvi kolegy aspol dostali do problemu. Mate nejaky napad, jak se tomu branit? Nahravat, natacet? Obstoji to? A co kdyz mi mobil rozbijou s tim, ze jsem si to udelal sam? Jak se muze obycejny clovek branit policejni sikane? diky za vase nazory
Nemuze proste se normalni clovek neubrani vzhledem k tomu ze jako normalni clovek nemas zadny prava proti policii ktera svym zpusobem muze cokoli... Samozrejme ze podle nejakych zakonu a listin prav jako normalni lidi prava mame ale jak vidime v nasi zemi pravo a pravdu ma ten kdo ma vic penez a kamaradu...
Já si třeba po tom, co mne policajti obvinili z přestupku, který jsem nespáchal, protože si to spolu dosvědčili, v kapse nosím neustále tohle pest.cz/... Ono vytáhnout mobil a něco nahrávat je dost průser - jenom je vyprovokuješ. Navíc, pokud se dostaneš na služebnu, dost jistě ti třeba mobil seberou. Kdežto klasickou flešku ti každej nechá, protože ho nenapadne, že by v ní byl špion. Zapínám ji v kapse pokaždé, když mne staví policajti, nebo když jednám s člověkem, se kterým to vypadá na průser. Dá se zapnout nepozorovaně a HLAVNĚ na jednonabití nahrává až 8 hodin, VYZKOUŠENO! Kvalita zvuku super. Zatím jsem záznam použít nemusel, ale věřím, že kdybych tehdy vyrukoval s těmi prupovídkami, co mi policajti říkali - že si to stejně dosvědčí a at se přiznám rovnou, tak bych jim mohl zatopit úplně jinak.
martinhajek*
Pěkný. Ale lepší by byly brýle s kamerou a mikrofonem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.