Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jaký máte na toto názor? vydelat-penize24.info
Vesměs má pravdu, ale že by se našel člověk co to jen tak sdělí lidem dál? Oboustranná spokojenost? Nevím. Jsem zvědav na názory.
Teď sem jsi to tak nějak pročetl,ale moje 1. dojmy jsou takové že to bude nějaký chyták jak odrbat lidi ale jak jste se zmiňoval člověk,který by si takto opravdu vydělával by to skutečně dával veřejnosti? nemyslím si a to "internetové bankovnictví" jsem tam nepochopil jestli to je v tom "kasínu" nebo reálné? já osobně bych do toho nešel! :D
Skutečně to tak je.
Vyzkoušel jsem to - spíše ze zvědavosti a zábavy, nemám problém s penězi, vložit jsem tam myslm 3.000 + nějaké bonusy a blablabla a měl jsem 6.000 = což bylo asi 200 - 250 EUR. 4 dny jsem hrál a vyhrával, a když jsem se dostal do doby, kdy jsem už splnil "withdrawal limit" a mohl jsem vybrat, měl jsem na kontě asi 500 - 600 EUR, ale měl jsem rozjetou "točku" a proto jsem hrál, hrál, hrál a tuhle hru jsem prohrál, takže jsem přišel o 256 EUR - čistá matika, dostal jsem se na oněch 200 - 250 EUR(co jsem měl ze začátku s bonusy), ale háček je v tom, že když chcete vybrat, tak jen skutečné peníze, takže jsem vybral ty mé 3.000 a s pocitem 4 dní pěkně prohraných a vlastně promrhaných jsem skončil.
Přítel to také zkoušel a taky prohrál. A je poučený do konce života. Nikdy nic není zadarmo
Díky za odpovědi. Poučený jsem, nejsem naivní na tyhle podvody, ale když jsem na to koukal, tak mě nenapadlo, že v tomhle je ten háček, takže díky za objasnění.
Člověk hraje, hraje, vyhrává... a pak přijde o všechno. Kasinům tenhle trik rychle došel, a prostě se podle něj zařídily
Vážení, všichni říkáte, že to nefunguje. Omyl. Ono to funguje, problém je v tom, že je to ruleta a jedna barva, byť je to málo pravděpodobné, může padnout třeba 13x po sobě. A teď si spočítejte, kolik peněz musíte vsadit na tu třináctou sázku? Hodně. Tolik tam asi mít nebudete. A další věc jsou limity sázek. Takže de facto by to fungovalo mít neomezený kapitál a neomezené možnosti sázek. Není to podvod, ale vše hraje proti Vám
O matematické stránce tu už bylo napsáno dost v jiných vláknech.
Dovolím si položit jen jednu provokativní otázku: Navody tohoto typu běhají po internetu už dost dlouho; jak to, že ještě kasina nezkrachovala?
Já si stejně myslím, že je rozesílají sami představitelé těch kasin, aby nalákali další kořeny.
Řekla bych že to bude z této stránky penizepoctive.com/... ,
taky jsem nad tou ruletou jednou přemýšlela,ale nefungovalo to, a myslím že je to tím, že ta pravděpodobnost není 50:50 ale 48:48 a 4% má nula.(přibližně) To je taky jeden z duvodů kdy to proste nemuže fungovat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.