Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli lze zařídit zplnoletnění,když nejsem těhotná.Chtěla bych se odtěhovat k mému přítely,který vydělává a dokázal by se o mě postarat.Doma je to už opravdu neúnosné.Prosím poradte mi někdo jak to udělat abych z té rodiny odešla.Jenže je tady ještě jeden problém.Moje máma je podruhé vdaná a s mím vlastním otcem se nestýkám,tak bych chtěla poradit jak to udělat,abych mohla ke svému přítely.Já už v této rodině prostě nemůžu být.Prosím poradte mi někdo.Prosím.
Zletilosti se dá dosáhnout pouze při iěhotnění. Jiná možnost není.
Vím, že někdy jsou lidské vztahy všelijaké, ale vy nemáte cestu ani k matce, ani k otci. A to je zlé. Ano, přítel sice vydělává, ale to se mu chcete pověsit na krk bez jakéhokoliv přispívání? Budete potřebovat teplo, světlo, jídlo, drogeri... a všechno to chcete nechat jen na něm? Vím, že Vás jistě má rád, ale i ta láska může časem vyprchat, když bude na všechno to zajištění sám, když se s ním nebudete podílet finančně na chodu domácnosti.
A v neposlední řadě, i když jsem si řekla, že už o tom nebudu tak často psát, zopakujte si raději, prosím , češtinu. Ty Vaše hrubky jsou děsné, styděl by se za ně i Pepík z 5. třídy. Jaga.
Jistě už nejste žádné děcko a když jste v té rodině vydržela, dejme tomu 16 let, tak už ty 2 roky vydržíte taky. Mezitím se doučíte, najdete si práci a pak můžete se svým přítelem budovat společný domov. Dříve to jen tak nepůjde.
doplněno 23.04.12 07:43:Omlouvám se za překlep: otěhotnění...
Uvažovala jsi někdy o tom, že o přítele můžeš přijít? Nejen o tohohle, ale kteréhokoliv. Že bys měla myslet na to, že se může v životě stát cokoliv. Že bys neměla být na nikom závislá. Že bys měla vystudovat a pak si zajistit bydlení. Pro sebe i své děti. Být nezávislá a rozhodovat se podle toho co chceš a ne podle toho co musíš a co potřebuješ. Zauvažuj nad tím. Zamysli se.Vystuduj, najdi si práci, najdi si byt! Zvol si raději budoucnost a neřeš zbrkle danou, chvilkovou situaci. Jinak budeme číst tvé dotazy, stejné jako teď, po mnoho let. Začni spoléhat sama na sebe! A udělej pro to všechno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.