Nejste přihlášen/a.
ahoj,včera večer od 20.hodin do půlnoci jsem vypil 4 dvanáctistupňová piva a 4 velké vodky.Potřebuji dnes ve 14.hodin jet autem.Myslíte,že už mohu?Muž,90 kilo
nejhorší na tom je,že jsme nebl opilý možná 12 let.Vůbec mi to nechutná,ale včera se to nějak zvhrhlo.Trochu mám žaludek na vodě,trošku se mi točí hlava
doplněno 22.04.12 12:13:teď mi napadlo,jak je to se zbytkovým alkoholem když se nadýchá např. 0,1?
U nás je nulová tolerance, ale když nadýcháte 0,1, tak Vás pustí. Je tolik jiných věcí a léků, které tomu zavdávají. Kdyžtak si necháte udělat krevní testy, kdyby bylo nejhůř a než se na ně dostanete, tak to z Vás vyprchá.
2 hodiny jsou na první pivo. Pak to jde geometrickou řadou, což znamená, že na 2 piva to nejsou 4 hodiny, ale víc. Navíc to platí pro 10 stupňové pivo. U 12 je doba delší. Pak taky záleží na tom, co, kolik a jak dlouho před pitím jste jedl, na teplotě okolí, na zdravotním stavu a dokonce i na duševním rozpoložení. Takže veškeré ty "kalkulačky" jsou v podstatě na 2 věci (na nic a na ...). Lervné alkoholtestery nejsou moc spolehlivé, ale rozhodně spolehlivější, než kalkulačka na Netu. V tomhle případě bych měl obavy, že tam nějaký zbytkáč ještě bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.