Nejste přihlášen/a.
Prectete si pribalovy letak, od toho tam je. Nelze menstruaci oddalit jen o tyden, ale lze ji uplne vynechat tim, ze neudelate 7mi denni prestavku v uzivani a zacnete uzivat pilulky rovnou z dalsiho platicka.
Ano, samozřejmě to lze. U většiny HA se v příbalovém letáku píše, že pokračujete v dalším balení, dokud nechcete dostat menstruaci. Já pro přehled vždy vyberu celé to druhé plátíčko.
Někteří gynekologové jsou proti, ale většina to doporučuje. Někteří doporučují i braní 3 plátíček za sebou, tzn. menstruaci jen 1x za 3 měsíce.
ahoj, prosim, potrebovala bych poradit. jedu na cely leto k mori a chci si na cely tri mesice zrusit menstruaci. muj gynekolog rikal, ze pry at to nedelam, ze budu mit rozhazeny cyklus nebo co,ale podle toho, co pises ty, tak snad je to bez rizik mit menstruaci jednou za tir mesice cili tri mesice ji nemit. napis mi na e-mail prosim. specha to! diky moc! karmelinda@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.