Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají mi druhou půjčku? První splácím

Od: mike® odpovědí: 4 změna:

Zdravím Vás, mám takový problém. Asi před 2 lety jsem si u České Spořitelny bral půjčku nebo úvěr (nevím teď přesně) bral jsem si 200.000,- na auto. Vše je v pořádku, platim jak mám, vše OK, ale potřeboval bych si teď vzít půjčku 30.000,- také u České Spořitelny. Jenže nevím jestli mi druhou půjčku dají, když u nich už jednu mám. Tu druhou na těch 30.000,- bych opravdu nutně potřeboval. Napište mi prosím, děkuji MOC

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasonka*
hodnocení

2x

pribuzni si take brali pujcku a po nekolika letech potrebovali dalsi.Tu starou ukoncili a dluznou castku i s novou castkou dali dohromady - a tim zalozili jen jednu pujcku. - dokonce i mene mesicne splaci.Pokud bez problemu splacite, tak by to nemel byt problem.Dam Vam priklad - Brali si 150 000 a chteli 30 000 - zbyvalo jim splatit 70 000 a k teto jim pricetli tech 30 000 tudiz nova jim delala 100 000 - a tim padem nizsi splatky nez na pujcku za 150 000.Snad jsem to napsala trosku k pochopeni ;)

hodnocení

Jo tohle mi povídal kolega z práce. Ale problem je asi v tom, že těch 200.000,- jsem si bral nějak před dvěma lety a mám jí na 6let, takže ještě asi 4 roky bych to musel zplácet, a právě potřebuji ještě 30.000,- tak nevím jak to udělat a hlavně jak to udělat co nejvýhodněji. Jinak zatim děkuji

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Zdravim...Myslim,ze nejlepe vam reknou a s danou veci poradi prave v ČS.Zadne obavy mit nemusite,jsou to profesionalove a navic nejste prvni a nebudete ani posledni s podobnym problemem...Tak s usmevem vyrazte do ČS a preji kladne vyrizeni...

jarmik*
hodnocení

2x

Jedinou odpověď Ti dají v té spořce.

Ale obecně jedna půjčka vůbec nevadí jiné půjčce, jenom tu starou musíš uvést pravdivě v žádosti. Samozřejmě, pokud Ti budou stačit příjmy.

Když jsem se stěhoval, tak jsem měl jednu dobu dva úvěry ze stavebka a jednu hypotéku... (Naštěstí už je to pryč:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]