Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Ve středu můj přítel nastoupil do výkonu trestu do věznice v Plzni. Problém je, že mi nikdo nic neřekl - kdy za ním mohu přijít, jestli mě za ním vůbec pustí, když nejsme manželé, co napsat mimo adresu na dopis aby mu došel, nebo jestli první musí napsat on, co mu můžu a nemůžu přinést...prostě nic. Nevíte to někdo náhodou?
Přesně, mám v těle pěkných pár let v různých kriminálech včetně toho na Borech, prošel jsem dozor, dohled, ostrahu a jsem zrovna ten typ hubeného chlapečka, žádný ranař, ale s tímhle jsem neměl nikdy problém. Asi třikrát jsem dostal nabídku na sex, ale vždy jsem měl možnost odmítnout. A za celá léta pamatuju jedno znásilnění na Bytízu, a ten co to udělal musel být zavřený na díře, protože by takového dobytka ostatní utloukli. Takže v klidu. Ono asi ve Valdicích nebo na Mírově u dožínkářů to bude ostřejší, ale to na Borech není.
Na Borech jsou problémem všudypřítomné drogy, absolutní nezájem vychovatelů, sociálních pracovníků a ostatního personálu a také nedostatek práce, ale to je všude, takže nuda je ten největší nepřítel.
Stůjte při něm, já to štěstí neměl
P.S. nejhorších je prvních pět let, pak už to jde
To mě zajímá taky, před nedávnem zavřeli kluka od nás z ulice. V těch pravidlech je napsáno, že se nesmí posílat cennosti, chtěli jsme mu poslat telefonní kartu, je to možné? Díky
doplněno 22.04.12 18:16:A ještě bych měla jeden dotaz, chceme mu napsat dopis co nového a tak. Jenže je nám blbý psát, že sedíme u grilu a popíjíme vínko, kytky kvetou, celá ulice už bude napouštět bazény... co se tak píše? už nad tím dumáme 2 dny a furt nic. Jsme prostě jen známí z ulice a místní hospody a napsat mu chceme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.