Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účtování v POHODĚ KOMPLET

Od: bagheera27* odpovědí: 1 změna:

ahoj mám vystudovaný management obchodu a služeb a účto jsem měla jen 2 roky, na vysoké škole jsem studovala úplně jiný obor. Nyní budu v naší firmě vést účto, máme zakoupený program pohoda. Včera jsem k tomu měla první školení , pro velký přísun informací ještě z jiných činností podniku,kterými se budu zabývat bych byla hrozně ráda,kdyby jste mi napsali manuál k následujícím otázkám _ jakým způsobem se zaúčtuje do Pohody Komplet. Já jsem si myslela, že si to vše budu pamatovat,když to uslyším (takhle jsem studovala na VŠ) ale potřebuji poznámky a utvrdit se v praxi. Něco si ze včerejší návštěvy paní účetní pamatuji,ale potřebuju v tom utvrdit

1. přijatá tuzemská faktura u právnické osoby vedoucí podvojné účto

2. vydaná tuzemská faktura u právnické osoby vedoucí podvojné účto

3. přijatá zahraniční faktura u právnické osoby vedoucí podvojné účto

4. vydaná faktura do zahraničí u právnické osoby vedoucí podvojné účto.

5. přijatá tuzemská faktura u fyzické osoby vedoucí jednoduché účetnictví

6. vydaná faktura u fyzické osoby vedoucí jednoduché účetnictví

Díky mockrát a omlouvám se za obsáhlost toho e-mailu, příště si určitě v práci povedu poznámky důsledněji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Každý účetní program by měl mít v sobě i nápovědu, jak se co účtuje. Myslím si, že to má i program Pohoda. Je docele intuitivní na ovládání. Doporučuji vám stáhnout si doma do PC jeho verzi zdarma (asi Pohoda start) a na ní se naučíte, co a jak se v programu dělá. To, co uvádíte, jsou základní úkony, nic světoborného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]