Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhřez plotýnky vs invalidní důchod

Od: lucie78* odpovědí: 4 změna:

Dobry den.Jiz 8 mesicu jsem v prac. neschopnosti a jsou to 3 tydny co jsem podstoupila operaci vyhrezle plotenky.Nemate nahodou nekdo z timto nejakou zkusenost?Vykonavam namahave zamestnani a lekar mi zdelil ze bych se tam zpatky uz vracet nemela.Mam po tehle operaci narok na duchod?Dekuji Lucie

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Ahoj...Tak uplne stejny problem a obavy jsem mel i ja zacatkem roku 2005.PO temer 3 mesicnim snazeni obvodniho lekare a neurologie v Sokolove jsem 5.1.2005 podstoupil operaci a 1.5.2005 jsem ukoncil neschopnost a nastoupil do prace.I kdyz s obavamy,ale s odstupem casu mohu rict,ze pokracuji ve stejne praci jako pred operaci...Jsem strojni zamecnik na SUa.s.Ze zacatku jsem se trochu vice setril,ale postupem casu jsem delal vse co predtim ... zvedani tezkych veci az do 50kg.A musim zaklepat! Plotenka drzi...ikdyz obcasnych bolesti zad jsem se zatim nevyvaroval.Ale to jsem cvicil jen na rehabilitaci a chvilku pote doma...Takze doporucuji pravidelne cvicit*dril**tanec*,2x do roka mate narok na rehabilitacni cviceni hradici pojistovna,plavat a davat si vetsi pozor nez predtim.Navic jsme loni zacali stavet rodinny dum a ze to neni prochazka ruzovou zahradou...kazdopadne bych nemel obavy z vetsiho omezeni! Ikdyz kazdy pripad bude urcite jiny...Navic jste zena a o tech se rika ze maji vyssi prah bolestivosti...:)...To byl samozrejme vtip! Ale pokuste se do prace vratit a uvidite...skoncit s praci a v invalidnim duchodem muzete vzdycky...*palec*

hodnocení

0x

Hledejte na internetu pod pojmem VYHŘEZLÁ PLOTÝNKA DŮCHOD - najde se tam toho povícero.

danikl
hodnocení

0x

Ahoj,

operaci plotýnky jsem odkládala tak dlouho, až jsem dole ochrnula - včetně močení. Takže jsem šla na operaci jako akutní případ rovnou z práce, odkud už mě nesli. 3 týdny jsem nemočila, měla jsem sáček, pak jsem naštěstí začala a také jsem pomalu začínala chodit. Do lázní jsem nechtěla, 6 týden po operaci, byť lékaři to zakazovali, jsem se vrátila do práce - sedím u PC. Každý odborník říkal, že po takové operaci musí být člověk půl roku doma, včetně lázní. No jistě, to bych ale jako OSVČ byla bez peněz a jako samoživitelka -nevím, nevím:) Jsem 5 let po operaci, vdala jsem se, porodila třetí dítě, vůbec se nešetřím, vážím přes sto kilo a nedovedu si představit, že bych byla od 35 let doma. Ale znám lidi, které třeba práce až tak mo nebaví, v tom případě - je to vaše volba. Jen říkám, že operace plotýnky není nic, co by dělalo nutně z člověka invalidu.

Daniela

malvinka*
hodnocení

0x

Nedavno jsem se setkala s případem kdy dálkový řidič měl obdobné potíže s ploténkou a stačila jedna konzultace u nejmenovaného astrologa a pár přírodních produktů . A je chlapík jako rys.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]