Nejste přihlášen/a.
Dobrý den žadám vas o radu,chtěla jsem pujčku a udělali na mě podvod s falešnou směnkou. Prosím poradte co mam dělat a ted po mě chtěji 28000 rozhodči organ to chce zrušit prosím přesnou adresu na rozhodči organ děkuju
Joo když chce někdo povozit na ocásku a jde za nebankovní institucí. Co chce rozhodčí orgán zrušit? A jak to, že nevíte jeho adresu? To bývá u smluv, na koho se obrátit a vy s tím souhlasíte. Najděte si tu instituci na intu a tam pohledat.
Když si myslíte, že jde o podvod, neztrácejte čas a vijo na policii.
ROZHODČÍ ŘÍZENÍ
Rozhodčí řízení je alternativou k řízení soudnímu, jejíž účinky zajišťuje moc veřejná. Výhody se projevují především při řešení sporů vznikajících v obchodních vztazích, kde neznalost obchodních zvyklostí schopných spolupůsobit při regulaci daného vztahu mohou celý rozhodovací proces zpomalit a stranám tak ve svém důsledku zkomplikovat jejich další vzájemnou spolupráci. Právnické a fyzické osoby si mohou zvolit nejen místo konání arbitráže a jazyk, ve kterém bude v řízení jednáno, ale především osobu rozhodce či rozhodců. Strany mohou také upravit pravidla rozhodování _ tj. určit lhůty pro postup v jednotlivých fázích řízení, upravit náklady řízení, stanovit ústnost nebo písemnost projednání, apod.
Rozhodčí řízení shodně tak jako výkon rozhodčích nálezů je upraven zákonem č. 216/1994 Sb., o rozhodčím řízení a o výkonu rozhodčích sporů, ve znění pozdějších změn. atd, atd více na rsbrno.cz/... a ve vzpomínaném zákonu...
ovšem Vy tu po nás chcete, aby jsme nejen radili, ale i byli jasnovidci. Rozhodčí orgán může být v Praze, Brně, Ostravě, a tak dál, mohl bych vyjmenovat zřejmě mnoho měst... a mnoho stupňů řízení... Těžko Vám udat adresu, když nevíme ani kraj, natož okres... nevíme ani, jak se jedná, či se jedná, pokud teda víte, že to rozhodčí orgán chce zrušit, tak musíte mít od něj informace a tam by mělo být i sídlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.