Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OMYLEM jsem nakapala ALGIFEN do nosu?

Od: blbka odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

omylem jsem si nakapala kapky na bolest na křeče na žaludek do nosu, místo kapek do nosu. Bojím se, může se mi něco stát? Nemůžu na internetu nic najít nikde a mám teď šílený strach :(

Jsem fakt blbá spletla jsem si lahvičky :(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polinek*
hodnocení

0x

,,já bych řekla,že se bát nemusíš ,,stejně to sklouzne do žaludku a krk Ti to nevypálí. Jedině možná utlumí ,,ale neboj se,,to není kyselina.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Určitě z toho neumřete! :) Nos je spojen i s krkem, takže pokud jste toho nakapala více, steče to po sliznici do krku a pak dolů. Pokud jste kapala málo, může Vám hrozit maximálně nějaké podrážnění sliznice v nose.

blbka
hodnocení

Ježišmarja, děkuji vám moc.. já se uplně začla klepat strachy. Už jsem to i polkla, a říkám si - to divně chutná, a pak jsem mrkla na lahvičku a málem jsem dostala infarkt. Proboha, tak snad to vadit nebude, tohle se fakt může stát jenom mě :(

polinek*

já jsem si nakapala oční kapky do nosu minulý týden,,,

blbka
hodnocení

No, to je taky dobrý... :( Tak, zatím je to v pořádku, třeba to nakonec proti týmě pomůže lépe než Nasivin.. mě ani nedošlo, že nemám kapátko, ale obyčejný kapky... to je už fakt vrchol :(

o řada kapek (třeba Sanorin) přímo nese označení Oční a nosní kapky. :)

ladaadal*
hodnocení

0x

Buďte v klidu, nic se nestane. Do těla se přirozenými cestami dostává fůra jinejch svinstev. Můj strejda si kdysi nakapal moje kapky do oka na lžičku a polknul - na kašel. Když jsem mu to oznámil, s ledovým klidem odvětil: "nevadí, alespoň líp uvidím"*smich*

hodnocení

0x

Prosím vás, ALgifenu se bere běžně minmálně patnáct kapek, ale spíš více. Kolik těch kapek si tak kápnete do nosu? Já myslím, že se opravdu nemusíte bát.

A obecně, když už se mi takového něco stane a já mám obavy, tak by asi bylo nejlepší zeptat se lékaře nebo lékárníka; ten vás uklidní fundovaně, případně kdyby člo skutečně o nějaké ohrožení, efektivně poradí.

hodnocení

0x

Klídek,nic se neděje,já si ho spletl s kapkama na kašel a hned jsem na 4 dávky sjel celou lahvičku a nic se nedělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma algifen

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]