Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozování cizí věci? policejní auto

Od: jakumytauto odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chtěl bych natočit takový šprým/reklamu šlo by o to, že bych umyl a naleštil policejní auto. Kdyby mě přitom nechytli mohl bych to dát na internet jako reklamu? Nemohli by mě stíhat za poškozování cízi věci nebo něco obdobného i když jde spíše o škrášlení auta? co myslíte je to realné? www.e-cs.cz

Poškozování cizí věci? policejní auto

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ano

Umýt policejní auto aniž by Vás chytli, se povede podle toho, kde auto stojí. Pokud je zaparkované před služebnou, policisté často vcházejí a vycházejí a to by se jistě nepodařilo. Pokud je zaparkované někde jinde, v klidné tiché ulici, podařit by se to mohlo.

Ale mám dotaz: Musí se jednat opravdu o policejní auto? Jsem ochotná přistavit to svoje, nebráním se umytí ani naleštění. A určitě Vás při tom nebudu chytat.*smich* A navíc Vás má pochvala nemine! *palec*Jaga.

darkradar*
hodnocení

0x

zdravim nevim jestli by tě mohly za něco stíhat ale je to docela pěknej nápad

majsterjoe*
hodnocení

0x

Skrasleni, neskrasleni, porad se dotykate ciziho predmetu, vozidla. A ted sio predstavte ze vam pak oznami, ze jste podrel lak a budou to chtit vymahat.

doplněno 19.04.12 12:07:

jen me napadlo. Neni lepsi se s policii domluvit? neni to zase tak velky problem.

jakumytauto
hodnocení

S tímhle máte naprostou pravdu, mohli by pak na mě svést cokoli... domluva hmm...

repkin*
hodnocení

0x

Domluvte se s dobrovolnými hasiči, ti Vám auto jistě na umytí půjčí, s PČR bych si již tak jistý nebyl a věřte že vím, o čem mluvím, jak již zde psal někdo přede mnou, mohli by na Vás také hodit, že jste poškrábal nový lak, nebo nové samolepky. Nebylo by to sice myslně a účelově, ale v této organizaci je možné skutečně vše a to bohužel i tohle. znám to z vlastní zkušenosti.

buss
hodnocení

0x

Možná místo poškození by byl postih za zhodnocení. Nicméně dotýkat se cizích věcí... Plnění bez právního důvodu...

sargo*
hodnocení

0x

Jděte do toho a pak dejte vědět :-D

Možná byste padl na někoho, kdo by se tomu prostě zasmál, poslal vás do háje a bylo by. Jenže zvlášť mladí kluci moc smysl pro humor nemají, navíc v případě natáčení by mohli mít obavu, že někde bude vidět jejich číslo a budou mít z toho nepříjemnosti. Takže předpokládám, že by vás v tom mohli nechat vykoupat, čistě z preventivních důvodů, abyste příště nevymýšlel koniny. Ať už, jak tu zaznělo, by na vás mohli svést nějaká poškození, nebo rovnou prohlásili, že jste hadrem a leštěnkou jenom maskoval pokus o krádež nebo očesání. Případně si s vámi dojít k vašemu autu - a tam se dá kontrolovat věcí, panečku, když vás opravdu chtějí dostat... *smich*

hodnocení

0x

určitě všichni jen spekulujeme, já se domnívám, že obyčejnou vodou, při natáčení kamerou se ničeho nedopustíte. Snad jen obecní vyhláška může zakazovat mýt vozidlo na silnici. pokud nepoškodíte vozidlo, nemůže vás nikdo za umytí sankcionovat.

punkturtle*

Psal jste, že to má být reklama. Jestli bude průser, tak to bude ta nejlepší reklama a doživotí ani trest smrti za to nebude. Asi víte co chcete dosáhnout, tak zvažte míru efektu vůči riziku. A v neposlední řadě se na takovou věc určitě dá sehnat spousta adrenalinových šílenců...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]