Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dítě odmítá pít z flašky

Od: labutka* odpovědí: 2 změna:

Můžete mi někdo poradit. Mám 4 měsíčního syna kterého musím dokrmovat jelikož nám to nějhak nestačí. Ale odmítá mi to pít flaškou. Zjistila jsem že je to opravdu dudlíkem, jelikož stříkačkou to sní, ale jen velmi málo, a pokud má hlad tak nemám šanci ho tím nakrmit a on pláče a pláče. Začala jsem mu jednou deně dávat mrkvičku .první lžičku, nebo večer kaši, ale prej mu to můžu dát jen jednou denně, takže zbitek dne zase pláčm hlady. Za měsíc mám nastoupit do práce a s mimčem zůstává doma tatínek a nechci ho v tom nechat a nějak mu s tím pomoci, jelikož máma přece jen malého uklidní ale co tatka s ním celý den. Pomozte mi prosím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

2x

Především bych nevzdávala to kojení - poraďte se s některou poradkyní na www.kojeni.cz , nevzdávejte to - mně samotné už dokonce doktoři v porodnici říkali, že malý dostává málo a měla bych ho začít přikrmovat, protože to ale bylo třetí dítě, trvala jsem na svém a nakonec jsem ho kojila do 3 let, váhově byl při plném kojení spíše nadprůměrný, takže v tomto nevěřím ani doktorům, ani dočasný váhový úbytek nemusí nic znamenat, taky může být špatná technika kojení, navíc kolem 4. měsíce dítě najednou začne pít mnohem míň, takže má člověk subjektivní pocit, že to nestačí. Kojení ničím nenahradíte. Já bych se vykašlala na sunary a podobné věci, nic z flašky, kolem 6. měsíce se stejně začíná dokrmovat, tatínek může přes den krmit po lžičkách polívčičky a přesnídávky a když zrovna nebudete v práci, můžete to doplňovat kojením.

jarmik*
hodnocení

0x

S pítkama všeho druhu jsme experimentovali v podstatě průběžně. Mám pocit, že jsme měli doma všechny modely, co existujou. Některý potom panstvo akceptovalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]