Nejste přihlášen/a.
...poměru? Pouze teorie, naštěstí se to urovnalo:
Byla jsem zaměstnaná jako brigádník od 1. 2. 2012 s tím, že je to pouze na krátkou dobu kvůli jiné domluvené práci. Do této brigády se chodilo na směny, o víkendu se člověk napsal, kdy může přijít, a během neděle večer a pondělka mu přišly směny na daný týden dle toho, jak je vedoucí vybral. Když se nahlásilo moc brigádníků, ti zbývající seděli doma, takto se mi neozvali 14 dní, ale řešila jsem své, takže mě nenapadlo tam zavolat.
Před pár dny jsem dostala sms od vedoucí, že výplatu a papíry na UP si mohu vyzvednout, jsou připraveny. Dnes jsem si vše vyzvedla a jaké bylo moje překvapení, když jsem na papírech našla, že poměr byl k 31. 3. 2012 ukončen! Nikdo mi nedal vědět, ani sms, mail, nic. Upozorňuji, že termín ukončení poměru jsme s vedoucí neprobírali, bylo to neurčité.
Čí je to chyba? Má o ukončení poměru informovat zaměstnavatel?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.