Nejste přihlášen/a.
Zdravím, právě jsem si přivřela prst (poslední článek) do dveří u auta . A co teď? Bolí to jak čert. Je to ukazováček u pravé ruky - jsem pravačka. Nehet celý modrý, co pomůže od bolesti? A nevím, mám s tím začít hýbat, rozhýbat ho, nebo nechat v klidu? Fakt úžasné, zrovna zítra mám psát hodinový test na pracovním pohovoru - no křížky snad ještě zvládnu
. Díky za odpoveď.
ponořit do studené vody nebo chladit ledem aby to nenateklo a studené trochu odpomůže od bolesti. Ale určitě se pokusit zda můžete prstem hýbat zda není zlomený. Na bolest třeba ibalgin ale většinou tato bolest přejde sama. To je ta prvotní bolest. Psát to určitě aspon trochu půjde.
Já jsem indispozici ukazováčku při psaní vyřešil tím že jsem propisku nechytal jako normálně mezi palec, ukazováček a prostředníček ale mezi palec, prostředníček a prsteníček. Jeto sice krkolomné (spíše prstolomné:D) ale dá se s tím psát, jen si zvyknout. Pak je jěště hafec možností jak propisku držet, chce to jen přijít na to co vám vyhovuje.
Taky jsem si včera 4.8.2021 skřípla ve výtahu mezi dveřma,které se otvírají veprostřed,skřípla prst pravého ukazováčku,hned chladila,večer mi zfialověl,bolí,jsem taky pravačka,a píšu ted prostředníčkem,stále leduji,babičky dávali cibulový obklad-kousek cibule přiložit a převázat,mně tro chu hnisal prst.To bude pěkná dovolená!zkusím i francovku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.