Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikatelský účet zdarma bez poplatků?

Od: vendulka18 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat pokud bych si chtěla zaloit podnikatelský účet a neměla u té banky ji osobní účet zda je to moné někde zdarma, jak vedení účtu tak příchozí a odchozí platby?

Existuje nějaká taková seriózní a ověřená banka? Co by jste mi poradili?

Mám banka mi k osobnímu účtu nabízí podnikatelský s vysokými poplatky, proto bch chtěla podni. účet jinde.

Děkuju

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frame*
hodnocení

2x

Myslím si, e úplně zdarma nenabízí asi nikdo. Z něčeho ít musí. Já jsem například dnes kompletně přestoupil k Air bank. Důvodem byli stále se zvyující poplatky a sniující spořící úrok u stávající banky.

airbank.cz/...

uska*
hodnocení

2x

mbank.cz/...

zde to nijak neřeí zda je účet pro osobní potřebu a nebo pro podnikání

buss
hodnocení

2x

A jak se Vendulko pozná podnikatelský účet? Podivej se na Fio třeba, nebo prostě zadej účet zdarma a u jsi to mohla vědět.

vendulka18
hodnocení

Díky, chtěla jsem se zeptat se zkušeostí u M-bank, zda ten podnikatelský účet včetně vedení a odcozích + příchozích plateb je opravdu zdarma nebo je tam nějaký háček? Máte s tím někdo zkušenosti? Co když bych chtěla tento účet časem zrušit, nejsou tam nějaké sankce?

Děkuji vám

buss

Doporučuji, je-li ta banka v místě si tam zajít a popovídat si. Na webu též mají podmínky. Zprostředované info trpí šumem.
Z čeho je strach?

uska*

mBanka nemá žádnou kamenou banku, takže musí postačit interne -. má poouze kiosky.

Rozhodnee-li se pro mbank, tak si založte soukromý účet, zbytečný je podnikatelský.

doplněno 16.01.13 22:53:

Co kdybyste si otevřela podmínky u mbank a začala číst? A nebo u jíné banky. To máme číst i za vás?

vendulka18
hodnocení

Díky za radu, proč si jen myslíte že je lepší si založit osobní účet u Mbank? Podnikatelský má nějaké nevýhody?

Děkuji mockrát

vendulka18
hodnocení

Nechci nic takového po vás, jen jsem se ptala proč je zbytečný podnikatelský, toť vše :)

vendulka18
hodnocení

Proč je prosím lepší si založit osobní ne podnikatelský účet?

andrea1*

Odpověď najdete zde: aktualne.centrum.cz/...

paw*
hodnocení

0x

Komplet zdarma to ma FIO. + navic platby na SK a zpet. Pobocek moc nemaj, ale aspon na ich jde operovat s hotovosti (narozdil od mbank)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]