Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat pokud bych si chtěla zaloit podnikatelský účet a neměla u té banky ji osobní účet zda je to moné někde zdarma, jak vedení účtu tak příchozí a odchozí platby?
Existuje nějaká taková seriózní a ověřená banka? Co by jste mi poradili?
Mám banka mi k osobnímu účtu nabízí podnikatelský s vysokými poplatky, proto bch chtěla podni. účet jinde.
Děkuju
Díky, chtěla jsem se zeptat se zkušeostí u M-bank, zda ten podnikatelský účet včetně vedení a odcozích + příchozích plateb je opravdu zdarma nebo je tam nějaký háček? Máte s tím někdo zkušenosti? Co když bych chtěla tento účet časem zrušit, nejsou tam nějaké sankce?
Děkuji vám
Doporučuji, je-li ta banka v místě si tam zajít a popovídat si. Na webu též mají podmínky. Zprostředované info trpí šumem.
Z čeho je strach?
mBanka nemá žádnou kamenou banku, takže musí postačit interne -. má poouze kiosky.
Rozhodnee-li se pro mbank, tak si založte soukromý účet, zbytečný je podnikatelský.
doplněno 16.01.13 22:53:Co kdybyste si otevřela podmínky u mbank a začala číst? A nebo u jíné banky. To máme číst i za vás?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.