Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vas,
potreboval bych poradit. Mam moznost se "zamestnat" u zamestnavatele, ktery ale nenabizi HPP. Jedine co mi nabizi je prace na zivnost a nebo DPP s tim, ze je schopen zajistit 2 DPP smlouvy pro navyseni castky. Co je v teto situaci pro me nejlepsi? Zivnost nebo DPP? Jake odvody me cekaji?
Živnost - pozor na švarc systém (řešeno nedávno - asi včera - téma: Jak na švarc systém) je to tak krásně vysvětleno a co se týče peněz, nevyplatí se to pro Vás tolik jako DPP. Budete každopádně platit ZP, SP a daně.
U DPP pozor na zákonné limity rozsahu hodin, zákonné ujasnění činnosti - existuje však mnoho možností, jak se toto dá obejít a ve většině firem s tím mají zkušenosti (někdy až moc bohaté), ale je v tom háček. Je to na individuální dohodě a je to trošku na lidské důvěře (dám příklad: budete mít DPP a vyděláte si nad 10.000 / měsíčně, měl byste platit odvody SP a ZP a logicky daně, v praxi se to řeší A) penězi mimo (načerno) a nebo převodem do měsíců, kde pro ně třeba již pracovat nebudete.)
Snad Vám pomůže moje rada.
Aha, dekuji za vysvetleni.
Jde o to, ze toto ma byt pracovni nabidka jako HPP akorat bud na zivnost nebo DPP. Zamestnavatel mi to zduvodnuje tvrzenim, ze pokud neuzavre pracovni smlouvu nemusi odvadet tolik penez statu a za to muze dat vice penez zamestnanci, cemuz rozumim, ale HPP je HPP, co si budeme povidat. Jak je to ale s placenim zdravotniho a socialniho pojisteni? Vzdyt to bych mel platit ne? Vim, ze se u DPP neplati (predpokladam do urcite castky), ale platit bych jej mel, ne? Predpokladana hruba mzda by se mela pohybovat okolo 20 000 Kc.
Rozumím argumentům "potencionálního" zaměstnavatele. Upřímně, není to nic nového, tenhle rok se toto nesmírně rozmáhá a každý podnikatel, zaměstnavatel hledá skuliny, jak ušetřit. Je však na každém z nás, jaký na to má názor, ale k otázce.
Pokud byste sjednal Dohodu o provedení práce, ta je však omezena ročním rozsahem prací na 300 hodin (což je v praxi často velmi ochotně obcházeno ponižováním hodin, ale odměna za práci je odpovídající "skutečným" hodinám). Pozor však při výdělku nad 10.000,-/měsíčně. Nad 10.000,-Kč však odvádíte SP, ZP a daň. Do 10.000,- to vychází tak, že neodvádíte ani korunu státu.
Existuje i varianta podepsal druhou dohodu na "jiný druh" práce, avšak toho bych se trochu bál. Nemám praktickou zkušenost, jak se na to pohlíží ze strany FÚ či z pohledu samotného zaměstnavatele, ale prakticky proveditelné to je.
Další variantou je Dohoda o pracovní činnosti - odvádíte však SP,ZP a daň. Zákonný limit prací je zpravidla 20hod/týdně (což se samožmě taky obchází). Ta je vhodnější při dlouhodobé brigádě a v případech, že se nedá nijak zvariovat dohoda o provedení práce, abyste ušetřil na odvodech.
Moc dekuji za vycerpavajici odpoved
Nakonec to preci jenom budu asi delat na zivnost, aspon ji budu moct vyuzit i na jine cinnosti. Ale narazil jsem na jednu otazku a tim je, jak je to v pripade pracovni neschopnosti. Je mi jasne, ze pri pracovni neschopnosti nebudu mit zadne penize, ale slysel jsem neco o nejakem pojisteni, mam pocit nemocenske nebo zivotni? Ktere by melo aspon castecne kompenzovat financni ztratu ... Je to tak?
Ano, toto "pojištění" je pro OSVČ - živnostníky dobrovolné, tzn. že pokud ho budete chtít platit, tak můžete a v případě úrazu budete mít nárok na odškodnění. Mám pocit, že toto pojištění je ve výši 1,2% výdělku (ale ruku do ohně za to nedám, přijel jsem totiž z oslavy). Nicméně pozeptejte se na Okresní správě sociálního zabezpečí na konkrétní částky, které budete platit a případné odškodnění, v jaké je výši, avšak nečekejte zázraky. Já osobně si dávám částku velmi podobnou výši tzv. nemocenského připojištění do trezoru a vězte, že za pár let to dá slušnou sumu a mám pochyby, jestli byste takové peníze někdy od státu vyloudil.
Co se týče pojištění od pojištoven, zda-li je pojistka přímo na nemocenské, těžko říct, jen vím, že existuje úrazové pojištění nebo připojištění.
Snad Vám rada pomohla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.