Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mu mám říct že ho miluju?

Od: niqolka odpovědí: 5 změna:

.Ahojky, Chtěla bych od Vás poradit. Jak mu mám říct že ho miluju tak aby ti nevyznělo trapně je mu 15 a mě bude 14. Jsme kámoši občas za ním jezdím. Máme společné přátelé. Jednou jsem jeho kámoše potkala a říkal mi že mu o mě říkal že tam občas za ním jedu tak nevím co si o tym mám myslet jestli ho nějak otravuju nebo ne. Kamarádka mi říkala že u něho poznám že se mu holka líbí že se na ní nenápadně dívá a i do očí co už jsem u něho zažila ale nejsem si jistá. Chci mu to říct ale bojím se toho. Prosím poradte mi Předem Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Já ti nevím, asi bych s tím zase tolik nespěchala. Máte společné přátele, občas za ním jezdíš - ale nezdá se, že byste spolu podnikali něco jenom spolu. Tím bych možná začala. Kdo ví, jak se bude chovat, když spolu budete sami :) "Milovat" je velké slovo, může ho potěšit stejně jako vyděsit. Zvlášť když vůbec nevíš, na čem jsi; kluci někdy potřebují víc času, aby takové věci vstřebali, a první reakce by mohla být zbytečně odmítavá, když by ho to zaskočilo. Zkus naplánovat něco, kde byste byli jen vy dva, někam ho pozvat, nevím, v jakém jste prostředí, ale příležitost se určitě najde, i kdyby to měla být jen procházka, do kina, něco vytvořit... prostě prostor jen a jen váš. Hodně poznáš i z toho, jak se k tomu bude stavět. Ideální by samozřejmě bylo, kdyby ti lásku vyznal první - tak mu k tomu dej příležitost :)

niqolkaxd
hodnocení

no právě že nwm co ke mě cítí, a on neví co si k holce může dovolit je takovej hodnej milej proto ho tolik miluju ale děkuju za pomoc Vážím si Toho ;)

hodnocení

0x

Ahojky. Snaž se ho zaujmout, upoutat něčím, co je na Tobě zajímavého. A dej mu prostor a čas, aby se vyslovil první. Aby se třeba Tvým vyznáním necítit zahambený a zaskočený. Chlapci potřebují mít pocit, že děvče dobývají, ne že se jim děvče podbízí. Až si budeš jistá tím, že o Tebe jeví opravdu zájem, pak mu to můžeš ulehčit tím, že ho budeš opětovat. Pohledem, úsměvem atd. Není třeba spěchat s Tvým vyznáním, aby se třeba nepokazilo to pěkné, co mezi vámi může začít.

doplněno 17.04.12 18:14:

Ale určitě nic nepokazíš tím, když mu řekneš třeba, že je správný a fajn kluk. To by mohlo zapůsobit.;)

niqolka
hodnocení

on je užasnej a věřím že je fajn ;) dívá se na mě takovím krásným pohledem nekdy nenápadne nekdy se na sebe díváme spolu a ten usmev když se na me zasmeje <3 je to úžasný ale...

buss
hodnocení

0x

A nestačilo by říct, že je ti s ním dobře? Víš co je to milovat? Ve 14? Nech si to na později až budeš mít rozum, vyzrálá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]