Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr peněz v bance bez dokladů?

Od: sidibe odpovědí: 12 změna:

Prosim,poraďte,můžu si vybrat peníze v bance,když mi ukradli peněženku i s veškerými doklady?Pokud možno jeste dneska?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co pas, rodný list a nějaký doklad s fotkou? Pokud nic není, tak to nepůjde. Máte internet banking? Dal by se zřídit, ale dnes už to asi nezvládnete.

zz*
hodnocení

0x

jestli je ztracená občanka, tak buďto cestovní pas, nebo takovej zelenej papírek, co vám vydaj na úřadě v případě odcizení občanky (tím si ale nejsem jistej, není na něm foto).

lidus*
hodnocení

0x

Na přepážce hotově pokud zvládnete podpisový vzor OP nikdo nechce.

sidibe
hodnocení

Stacil by rodny list?Nebo něco bez fotky...ja newm už jak se tam dostat...

lidus*

Bez dokladu nelze ale když vybírám na přepážce a vzorně se podepíši dle podpisového vzoru tak po mně doklad nechtějí.

zz*

hmmm pravda je že v ČS na pokladně do 50ti tisíc stačí číslo účtu a podpis dle vzoru... Tak snad to trefíte :D

hodnocení

0x

Jestli v té peněžence byly doklady z banky a nějaké karty, tak bych se více starala, jak účet zablokovat. Aby zloděj měl co nejmenší šanci vám účet vybrabčit.*jasne* Pas doma nemáte?

sidibe
hodnocení

Pas mám ale už prošlej,to vadí nebo ne?

lidus*

Jasně, že to vadí, pas není váš a když je prošlý jste povinen ho odevzdat jinak hrozí pokuta-nedávno to bylo v TV. Rychle všechny doklady zablokujte.

buss
hodnocení

0x

Hmmm, to je zajímavé, ať vybírám i menší částky ve kterékoliv bance tak OP vždy chtějí. V ČSOB dokonce i při vkladu, i když by to mělo být jako u jiných nad 1000 €. Ale sichr je sichr. Ostatně je na to zákon. Existuje náhradní provedení identifikace není-li prlůza totožnosti. Byl bych zvědavý, co by banka řekla, kdyby někdo konto jen na podpis vybral a jak by se vkladatel bránil, jak výběr banka kontroljuje.

lidus*

buss maximálně jsem vybírala hotově před Vánocemi 10 000 ze sporožirového účtu v české a stačilo se podepsat podle podpisového vzoru, žádný dolůad po mně pracovnice nechtěla a bez problémů peníze vyplatila.

takyklient
A neni to tim, ze vas znaji?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]