Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v Rumunsku

Od: majo78® odpovědí: 1 změna:

Zdravím, byli jste někdo v posledních letech u moře v Rumunsku / Eforie, Mangalia/ nebo i jiná letoviska. Jak to tam vypadá? Uvažuji nad dovolenou na příští rok. Díky za každý názor.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

standa1*
hodnocení

2x

Byl jsem tam letos, přímo v Constantě...kempy strašné a to doslova...snad jen hotely a ubytování v soukromí bylo v pořádku, v Rumunsku doporučím asi jen hory, to je nádhera, byl jsem tam už 3x a pojedu opět *palec*.

Jak vypadají letoviska u moře jinde to nevím, ale co můžu doporučit je popojet ještě 300km a navštívit Bulharsko, ceny ještě pořád jdou, ochotní lidé, pěkné ubytování, jen podotýkám že tato strana Balkánu má trošičku jiné moře než Chorvatsko.Velké vlny a sem tam trsy chaluh a všude jemný písek, ale pokud se vetřeš na hotelové pláže tak tam jsou natažené sítě a nádherná teplá voda.

Ještě počkej jestli se někdo neozve kdo byl jinde , ale moje zkušenost z Constanty je bordel a o kilometr dál neskutečná a hnusná ropná rafinerie...výhled naprd...taky jsem tam vydržel jen jeden den *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]