Nejste přihlášen/a.
já jsem sice z Prahy ale teď jsem se taky potřebovala rychle zbavit starých velkých šatních skříní,nabízela jsem to zdarma na inzertních servrech ale nikdo se neozval tak jsem zadala do googlu "zbavím Vás starého nábytku" a našla jsem inzerát od pána který si pro nábytek přijede,rozebere a odveze. Prý si s tím zatopí
Každé město a nejen krajské, ale i ta menší, mají sběrné dvory. Tam se můžete podobných věcí zbavit. Pokud máte bydliště na území města, a předložíte OP, je to pro Vás zadarmo. Pokud bydlíte jinde, zaplatíte nevysoký poplatek.
Dali jsme tam starý mrazák, matrace i pneumatiky a v pohodě. Jiní lidé tam právě přibezli stoené staré lino a stavební suť. Daleko lepší řešení, než to naházet do lesa či do příkopů. Jaga.
Pardon, chyba: přivezli stočené lino
Postavila bych to k popelnici,pokud to je ještě zachovalé,dlouho to tam nezůstane.Manžel takhle získal 2 pěkné šuplíkové skříňky do garáže na nářadí.
tak to je rada na velikou pokutu od městské policie,pokud pána přistihne,než takovou kravinu napišete tak si to pořádně rozmyslete.rada pro pána: najděte si stranky OZO Ostrava tam máte rozmístění velkoobjemovych kontejneru podle místa bydliště,kontejner vam přistaví v určeny den a tam mužete vše vyhodit,
Tak předpokládám, že máte na mysli, že tam ten kontejner bude stát podle rozpisu města, nezávisle na tazalece a ne (jak to na první přečtení vypadá) že si nechá speciálně pro sebe přistavit velkoobjemový kontejner na stůl a menší skříňku.
Tady ozoostrava.cz/... máte ten rozpis, dole jsou záložky jednotlivých stanovišť.
Případně tady ozoostrava.cz/... máte rozmístění a otevírací doby sběrných dvorů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.