Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Kámoškou

Od: lolek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím lidičky, potřebuju pomoct s jednou spolužačkou.

Dřív sem do ní byl zamilovaný, ted uz je to pryč a dohodli jsme se že budeme kamarádi. Nikdy sem s ní nespal ani jsme spolu nechodili, jen sem do ní byl blázen. :)

No na našem maturáku jsme se spolu po dlouhe dobe zacali líbat, pak se to opakovalo asi na 2 oslavách a na té poslední to bylo už dost mazec :) byli jsme spolu v posteli ale k ničemu nedošlo. pak ale z minuty na minutu změnila názor a řekla mi že to bylo pěkný ale že už se mnou nikdy nechce nic mít.(už žádný líbání prostě)

A za boha z ní nemůžu vypáčit proč ne, proč už se mnou nic neche jen jako kamaradi. kdykoliv se o tom začnu bavit je z toho hádka. Doneslo se ke mně že je zamilovaná do jiného, ale s ostatníma mojema kamaradama se líbá(což mi dost hýbe žlučí) takže nevim no. Kdyby byla blazen do jineho nebude se přece libat s ostatnima kamaradama...Prosim poradte :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také zdravím. Tak pokud jste spolu byli v posteli a přesto jste se nemilovali, mělo to jistě nějaký důvod. A ten důvod může být příčinou toho, proč hledá útěchu u jiných. Upřímně řečeno, bude asi hodně přelétavá...Nechte jí, když jí nevadí líbat se s kdekým. Takové si přece nemůžete vážit...*nevi*

doplněno 17.04.12 10:15:

Lolku, nic si z toho nedělejte. Pochopit ženské je někdy prý hodně obtížné.:D

hodnocení

2x

Takový ocucaný bonbón přece nepotřebujete. Je Vám to zapotřebí?

Děvče asi neví, co by vlastně chtělo a kterého z mužů. To by až tak nevadilo, ať si vybírá, ale proč všem povoluje důvěrnosti? To bude velice brzy mezi chlapci profláknutá široko daleko /pokud není už teď/.

Vykašlete se na ni, když se potkáte, tak ahoj a třeba i dát řeč, ale už nikdy žádné důvěrnosti. Pokud v sobě máte jen trochu hrdosti, nemusíte přece mít to, co mají všichni ostatní okolo. Jistě si brzy najdete slušné děvče, které bude mít rádo jenom Vás. Hodně štěstí.*placni* Jaga.

lolek*
hodnocení

ASi to tak bude, jen to jen kamaradko ale stejne ji nechapu...

krkovicka*
hodnocení

0x
Hmmm...Krásné časy...byla jsem stejná mrcha a nechala za sebou spálené mosty.Vyrostla jsem z toho a dnes ráda vzpomínám jak mi bylo dobře si dokazovat jak jsem byla žádaná...
U vaší milé to bude nejspíš taky tak.bouří a chce si dokazovat že může mít všechny ale s nikým se naváže.Užívá si.
doplněno 17.04.12 02:40: A rada?Příště jí Odmítnout.Jestliže jste se k ní vyjádřil, má vás jistého.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, slečna je zřejmě lehčího smýšlení, protože se jen tak líbat s několika kamarády - to není zcela normální. Pokud mohu poradit, vykašli se na ní, protože má slečna zajímavou představu o kamarádském vztahu. Zřejmě tě jen využila, hodně hole to dělá proto, aby si dokázalo, že zblbne každého kluka, kterého chce.

Nic z ní nepáč a chovej se dál jako spolužák. Ne jako kamarád, protože podle mě si tvé kamarádství nezaslouží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]