Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidičky, potřebuju pomoct s jednou spolužačkou.
Dřív sem do ní byl zamilovaný, ted uz je to pryč a dohodli jsme se že budeme kamarádi. Nikdy sem s ní nespal ani jsme spolu nechodili, jen sem do ní byl blázen.
No na našem maturáku jsme se spolu po dlouhe dobe zacali líbat, pak se to opakovalo asi na 2 oslavách a na té poslední to bylo už dost mazec byli jsme spolu v posteli ale k ničemu nedošlo. pak ale z minuty na minutu změnila názor a řekla mi že to bylo pěkný ale že už se mnou nikdy nechce nic mít.(už žádný líbání prostě)
A za boha z ní nemůžu vypáčit proč ne, proč už se mnou nic neche jen jako kamaradi. kdykoliv se o tom začnu bavit je z toho hádka. Doneslo se ke mně že je zamilovaná do jiného, ale s ostatníma mojema kamaradama se líbá(což mi dost hýbe žlučí) takže nevim no. Kdyby byla blazen do jineho nebude se přece libat s ostatnima kamaradama...Prosim poradte
Také zdravím. Tak pokud jste spolu byli v posteli a přesto jste se nemilovali, mělo to jistě nějaký důvod. A ten důvod může být příčinou toho, proč hledá útěchu u jiných. Upřímně řečeno, bude asi hodně přelétavá...Nechte jí, když jí nevadí líbat se s kdekým. Takové si přece nemůžete vážit...
Lolku, nic si z toho nedělejte. Pochopit ženské je někdy prý hodně obtížné.:D
Takový ocucaný bonbón přece nepotřebujete. Je Vám to zapotřebí?
Děvče asi neví, co by vlastně chtělo a kterého z mužů. To by až tak nevadilo, ať si vybírá, ale proč všem povoluje důvěrnosti? To bude velice brzy mezi chlapci profláknutá široko daleko /pokud není už teď/.
Vykašlete se na ni, když se potkáte, tak ahoj a třeba i dát řeč, ale už nikdy žádné důvěrnosti. Pokud v sobě máte jen trochu hrdosti, nemusíte přece mít to, co mají všichni ostatní okolo. Jistě si brzy najdete slušné děvče, které bude mít rádo jenom Vás. Hodně štěstí. Jaga.
Zdravím, slečna je zřejmě lehčího smýšlení, protože se jen tak líbat s několika kamarády - to není zcela normální. Pokud mohu poradit, vykašli se na ní, protože má slečna zajímavou představu o kamarádském vztahu. Zřejmě tě jen využila, hodně hole to dělá proto, aby si dokázalo, že zblbne každého kluka, kterého chce.
Nic z ní nepáč a chovej se dál jako spolužák. Ne jako kamarád, protože podle mě si tvé kamarádství nezaslouží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.