Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest ucha

Od: luciferik* odpovědí: 4 změna:

Prosím nemáte někdo tip jak se zbavit bolesti ucha(vevnitř)?Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym8
hodnocení

0x

zajít k doktorovi a ten ti dá kapky ;)

ahasver4*
hodnocení

0x

Naše babičky všechno léčili teplem,tak termoflor a nahřívat..A pak ten doktor,to je nejjistější...:)

Bolest ucha

krkovicka*
hodnocení

0x
Stroužek česneku.Používá se i preventivně.Vložit do ucha.Ale stejně jestli se vám rozjel zánět tak doktor..

jumba
hodnocení

0x

Já jsem dříve hodně trpěl na záněty středního ucha. Mamka s babičkou mi pokaždé daly do pleny kyselé zelí a přiložily na ucho a zavázaly ještě šátkem, aby to drželo. Za dvě hodiny daly jené zelí a tak opakovaly. Pokaždé to pomohlo a nikdy jsem nemusel na píchání. Česnek jsem taky slyšel, ale musí se ucho hodně namazat sádlem a češnek dát do nějaké hadry. Jinak se udělají z česneku puchýře, jako když se spálí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]