Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,už dlouho uvažuji nad tím že bych si nechala vyříznout névy,které mám na obličeji. Mohla bych se vás zeptat,za jak dlouho by mi je vyřízli kdybych šla už zítra k Dr.? Je možné,že by mi už napsala rovnou papír na odběry krve a ještě v týdnu bych si vyzvedla výsledky a šla na jejich vyříznutí nebo vytáhnutí? Ráda bych šla ještě teď před létem,když ještě nesvítí sluníčko. Děkuji
Zdravím, k vyříznutí není potřeba předoperační vyšetření, provádí se v lokální anestezii. Zajděte na kožní, tam Vám napíše doporučení na chirurgii. Hned Vám operaci neprovedou, většinou se objednává. Myslím, že lepší by bylo počkat na podzim. Jarní sluníčko působí na pleť po zimě silněji. Než se jizva barevně vyrovná s okolní kůží trvá i půl roku. Stejné je to i s laserovým odstraněním znamének. Aspoň já mám takovou zkušenost..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.