Nejste přihlášen/a.
Ahoj...chtel bych poradit spise od holekmusim lehce nastinit situaci:poznali jste se s klukem,se kterym je to vazne nebo to oba tak berete...ten kluk je skvely,pozorny,hodny, zabavny...no proste takovy jakoho jste vzdychtela,ale ma zasadni problem a to je neumi resit problemy vcas a s cistou hlavou,napije se a neumi se chovat...nikdy na ni nesahne ale v opilosti je hodne hnusny...dostane tak pet sanci ale vzdy vice nebo mene to zase posere
no a ted otazka je mozne ze ta velka laska z te holky najednou vyprcha a uz k nemu nic neciti a zkonci to?a pokud si myslite ze to tak neni je moznost tu holku s odstupem tak sesti mesicu ziskat zpet?kdyz na sobe zapracuje
diky stewe
Samozřejmě, že jeho hnusné chování a neschopnost řešit problémy může způsobit, že láska zcela vyprchá a zůstane zklamání o odpor. To je zcela zbytečná otázka.
Měla jsem přítele, co taky neuměl řešit problémy, všechno jsem musela řešit za něj. Nechodil chlastat, ale chodil se zhulit. Postupně (během pár měsíců) ta zamilovanost vyprchala a zbylo jen hádavé děcko, které neumělo řešit nic samo a problémy řešilo dalším hulením. Potom se chovalo v různých stavech nepříjemně a řeklo a udělalo spoustu nepěkných věcí.
Nikdy v životě už bych podobného člověka nechtěla zpět. Možná se lidé mění, ale moje okolí a různé vztahy mě o tom ještě nepřesvědčilo. Taktéž neschopnost řešit problémy se dle mě nedá jen tak odstranit, buď to člověk v povaze má, nebo nemá.
Takže za mě ne.
Zdravím. Ono nejde jednoznačně říci, jak se děvče zachová. Ale pokud to nepříjemné převládá nad city a jeden usoudí, že to takto nechce a ze vztahu vycouvá, už je opatrný, aby do něho z odstupem času zase vstoupil. Šest měsíců je celkem dlouhá doba odloučení a myslím, že i kdyby se chlapec změnil, děvče již nemusí mít k němu takovou důvěru jako dřív a vztah je tím vždy trochu poznamenán. Takže pokud se chlapec nechová k dívce tak jak by měl a dojde to tak daleko, že se s ním rozejde, řekla bych, že děvče už do nového vztahu s ním nepůjde.Člověk, který neumí řešit problémy a navíc s čistou hlavou a pak je nesnesitelný, se nezmění ze dne na den a děvče asi nebude čekat, až mu věci docvaknou a změní své chování. Svojí šanci propásl a pokud neudělá něco hned, dokud v dívce ještě nějaký ten cit je, pak moc nevěřím tomu, že se děvče vrátí. Ne nadarmo se říká _ sejde z očí, sejde z mysli.
no tak teda mladý ať s tím nepočítá... sama vím jaké to je. a jestli má holka kousek rozumu tak uteče. taky jsem si říkala že když si promluvíme a on mi nasllibuje, že to tak bude. s každou další šancí se intervaly zkracovaly. bohužel, přesto, že se chtěl změnit (taky mu na mě záleželo) to nedokázal... bylo to prostě v něm. A to jaký člověk doopravdy je ve vážném vztahu neschová a nejde se přetvařovat nebo ovládat do nekonečna...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.