Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ptá se mě ze slušnosti?

Od: schwinky odpovědí: 7 změna:

Mamina dostala dva lístky na koncert, táta jít nechce a tak se zeptala mě, ale přišlo mi, že se ptá pouze ze slušnosti...řekla:" Chceš jít se mnou? Jestli ne, šla bych s Hankou (nejlepší kamarádka)!"..šla bych ráda, ale nechci, aby se mnou šla jen proto, že jí přišlo blbý říct hned na rovinu, že chce jít s kamarádkou... je mi 21, tak snad před sebou nemusíme dělat takový vovany...řekla jsem jí, že bych šla, ale jestli chce jít s Hankou tak se zlobit nebudu!" obávám se, že to ale nevezme a zeptá se mi ještě jednou a bude chtít jasnou odpověď...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud byste na ten koncert ráda šla a mamka Vám to nabídla, přijměte. Záleží také, kolik je Vám let, někteří mladí se stydí za to chodit někam s rodiči. Ale pokud Vám to nevadíjít s matkou, klidně jděte.

Mamka to nabídla první Vám a protože nevěděla, zda přijmete, nechala si ještě takovou náhradu ve formě kamarádky. Ale Vám to nabídla přece jako první, tak je vidět, na kom jí záleží víc. Kdyby tam o Vás nestála, nabídla by to nejdříve té Hance a řekla jí: A kdybys nechtěla jít, tak vezmu dceru.

Bylo tomu naopak. Tak přijměte a hezky se bavte. *slunce*Jaga.

majklovic*
hodnocení

0x

Co bys dělala s mámou na koncertě. Ať jde radši s kámoškou a ty si skoč zase zapařit někam se svýma kamoškama...

schwinky
hodnocení

Bože, co je tohle za hloupý názor...když máme tu kapelu obě rádi, proč bymse nešli spolu?

martinaa*

Promiňte, ale to jak názor puberťáka, pro kterého je jít někam s rodiči trapárna a vopruz.

Já s mámou chodím léta na akce, koncerty, do divadel, na zábavy, tancovat... a pohoda:)

Tazatelka - jestli chceš s mámou jít, tak jí to řekni. Jestli ne, tak jí to řekni taky. Nehledej nějaké výmluvy a obezličky, buď chceš, nebo ne:)

Máma to nabídla první tobě, ne kamarádce.;)

askmenow*
hodnocení

0x

Z té otázky nejde poznat, zda se ptá ze slušnosti. Mohla to o své kamarádce dodat proto, že se ze slušnosti skuteččně ptá, ale také proto, abyste Vy neměla pocit, že s ní jít musíte...

jumba
hodnocení

0x

Nevím, proč v tom hledat nějaké kličky, jak to myslela. Zeptala se Vás, jestli chcete jít, tak jdu. Když se Vám nechce, tak řeknu, at jde s kamarádkou. Šmitec.

hodnocení

0x

Já bych si takového dotazu od mamky spíš považovala a potěšilo by mne to. Nebrala bych to, jako slušnost z její strany, ale jako projevený zájem o moji společnost. Dala Vám přece přednost před kamarádkou. Takže bych jí řekla, že s ní půjdu moc ráda a že se těším. Kdyby se mi opravdu nechtělo, pak bych jí řekla, ať sebou vezme raději kamarádku a ať si to spolu krásně užijí. Že si to mamka zaslouží. Nic jiného bych za tím opravdu nehledala, to je můj názor. Pokud se rozhodnete s mamkou jít, užijte si to obě dvě!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]