Nejste přihlášen/a.
vytíká mi z pochvy bílá tekutina, skoro jako voda, nesvědí, ale zanechává nažloutlé skvrny, ale moc nevoní(a ničí mi to kalhotky a mám to skoro rok). otravuje mě to mamce jsem to říkala už několikrát a taky mi nepomohla, akorát mě vzala ke gynekoložce, která řekla, že je vše v pořádku, že tam nic nevidí. udělala stěr, říkala že má mamka zavolat, aby věděla výsledky, ale ona tam nezavolala. tak se furt trápim co když je to nějaký zánět? co mám dělat, když mi mamka nepomůže. poradte.
No a proč si k té gynekoložce nezavoláš sama? Nebo znovu nedojdeš na kontrolu? To je nejjednodužší řešení. Nemusí to být nic vážněho, ale když ti to komplikuje život, proč se tím trápit Třeba dostaneš jen jedny správné čípky za úár kaček a bude pro problému.
Jinak chápu, že jsi mladinká, ale i já byla u gynekoložky s mámou jen poprvé (a to spíš, že mě tam dovedla, abych trefila, stejně čekala v čekárně)... a pak už jsem tam, asi od 13ti/14ti let chodila sama, objednávala se sama, léky si vyzvedávala sama...
Bílým vaginálním výtokem trpí hodně žen. Pokud gynekolog nic nezjistil, vždy tvrdí, že je to v pořádku. Zkus pro úpravu vaginálního prostředí některý z přípravků na úpravu pH, např. Gyntima intimní pěna (dají se volně koupit i jiné přípravky v lékárně, např. i čípky) a mohou na nějakou dobu poskytnout úlevu. Požádej mamču, ať se v lékárně pozeptá a koupí Ti něco vhodného. Za vyzkoušení to stojí.
doplněno 15.04.12 19:46:Promluv si s mamkou ještě jednou a popros jí, ať Ti koupí něco vyloženě na umývání intimních partií. Věřím, že Ti vyhoví, neboj se s ní o tom mluvit a připomenout se jí s tímto svým problémem.
jenže ona mi vždycky řekla, že mi něco koupí v lékárně, ale nekoupila jenom nějakou mastičku myslim canesten, tím sem se mazala cca měsíc a něco, každý den sprchovala, trochu se to zlepšilo, ale pak mě ta tekutina zas vytíkala. už mě to otravuje furt
Pokud to dobře chápu, slečna NEVÍ, co gynekolog zjistil nebo nezjistil, protože maminka pro výsledky nezavolala.
Aha, to, že je daleko, je komplikace, jiank bys to zvládla i sama.
Rozhodně si tam ale zavolej pro ten výsledek. To sama zvládneš A budeš vědět. Archovovaný ho budou mít, i jestli je to už od výtěru déle.
A i do telefonu by ti mohli říct, jestli něco potřebuješ užívat, nebo ne.
Věřím, že i tvoje maminka by ti pořídila, co je třeba, kdybys to zjistila od lékaře.
Myslím, že se tvé tělo připravuje na dospívání a dostaneš brzy menstruaci, takový výtok je běžný , kup si v drogerii intimky to jsou maličké slabé vložky, které chrání prádlo. Myslím, kdyby to bylo něco vážného, že by se doktorka ozvala ,ale přesto popros mamku o telefonní číslo a zavolej si tam klidně sama , kde jsi byla na vyšetření.Je divné, že maminka nemá zájem?/Připomeň jí to.
tak já jí to řeknu, at tam zavolá a, aby mi něco koupila. zítra deme se školou plavat. nevadí to?
Nemělo by to vadit.
Ale rozhodně nemá cenu něco bezhlavě kupovat, takovýto výtok může mít tisíc příčin, takže je větší šance, že koupíte nesmysl, než něco, co ti pomůže. Konzultujte s doktorem I pokud do telefonu řeknou, že je to v pořádku, zeptejte se, co by bylo nejvhodnější z volně prodejných léků koupit na zmírnění. Je toho spousta, jsou čípky, výplachy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.