Nejste přihlášen/a.
Zdravím, tak už jsem, jako každý rok, zase v koncích, co si vlastně můžu vzít do letadla. Jde mi hlavně o jednoduchý, malý hřebínek na vlasy. Pamatuju si, že vloni mě s ním pustili, zatímco předloni ne, a jelikož za pár dnů odlétám, potřebovala bych to vědět. Let je v noci (jak jinak, že ano ), a vím, že budu spát, a taky vím, že pohled na mé vlasy po probuzení BEZ hřebene by vyděsil celou letištní halu.
Takže, můžu si vlastně vzít ten hřeben na palubu letadla, nebo ne?
Děkuju za případné odpovědi.
Do letadla si můžete vzít hřeben i kartáč na vlasy, nesmí mít ostré konce. To by byl důvod, pro odebrání hřebenu. Jakýkoliv jiný hřeben, který potřebujete na účes, si dáte do kufru.
Díky za odpovědi!
A ještě jedna otázečka - co žiletka? Normální, jednorázová, s krytem. Na stránkách letiště je do zákazaných předmětů zarhnuto tohle: včetně holicích břitev a čepelí (kromě bezpečnostních mechanických holicích strojků nebo holicích sad na jedno použití se zakrytou čepelí).
Znamená to teda, že obyčejnou žiletku si vzít můžu?
Letím sice na krátkou dobu, tudíž budu mít jen příruční zavazadlo, zato ale vím, že skoro veškerý pobyt strávím v sukni, takže ta žiletka je pro mě důležitá.
Děkuju!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.