Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, vzhledem k tomu,že se chystám na cestu s diabetem, bych si s sebou rád vzal glukózový gel, o kterém jsem se dočetl na internetu, že je nejlepší na hypoglykémii a nedráždí tolik žaludeční sliznici. Většinou když cítim, že na mne leze hypo, tak se změřim a dám si nějaký pečivo, osladim čaj, nebo si dám coca colu, po tý se cítim nejlíp. Do letadla ale nemůže být tolik tekutin, pití si tam kupovat nechci a tak mně napadlo, že by byl dobrý ten gel. Navíc bych si ho kdykoliv mohl vytáhnout z kapsy, dá se kamkoliv schovat a je praktický.
Hledal jsem ho na internetu, ale nic mi nevyjelo. Až před chvílí mi vyjělo několik gelů, které používají hlavně teda kulturisti. Mohly byste mi poradit, kde ho mám sehnat, nějaký odkaz na internet nebo jestli si ho prodávaji v lékárně?
Tak jsem se podíval po internetu a zjistil jsem, jestli tedy je to ono, že to používají hlavně cukráři (myšleno výrobci cukrovinek). Označují ho často jako Modecor - gel na jedlý papír. Nabízejí ho třeba tady:
obchudekubalonku.cz/...
50 g ho tam stojí 45 Kč a kdo ví, co v něm všechno je. Nestálo by za úvahu koupit si místo toho v lékárně pytlík Glukopuru (250 g kolem 25 Kč) a nějaký koncentrovaný životabudič si z něj namíchat do malé lahvičky?
(Ale ověřte, že při hypoglykémii pomůže, nechci Vás mít na svědomí!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.