Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už 2 týdny mě trápí kašel. Začínal jsem léčit Stoptusinem, pak jsem přešel na Mucosolvan. Když ani to nepomohlo, tak jsem zašel do lékárny, kde mi byl doporučen Mucobene. Už ho beru čtvrtým dnem a čítím jen mírné zlepšení. Co se týče samotného kašle, tak ani nevím jak ho nazvat. Vykašlávám jen občas, ale jen velmi málo. Nedaří se mi kašel vyléčit.
Bohužel nemám možnost zůstat ležet doma a léčit se, tak bych chtěl poradit jestli máte nějaké nápady, či rady, jak s tím kašlem zatočit, jelikož mě už vytáčí.
Děkuji za odpovědi.
Nejlepší a nejrychleji, jak se zbavit kašle. 2 ks velké cibule, nakrájet na kolečka, bohatě prosypané cukrem, nechte v teple, občas zamíchat, až cibule pustí šťávu. Šťáva je dobrá, můžete brát po lžičkách. Budete lehce odkašlávat. Novou šťávu si můžete udělat z další, nové cibule. Rada babiček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.