Nejste přihlášen/a.
Vytočila mi kamarádka. A já teď přemýšlím, jak dál...budu pár dní uražená, ale už mě tohle nebaví, přemýšlím, jak správně zareagovat a protože jsem horká hlava, raději se poradím.
Kamarádka furt mele o sobě, jen o sobě, a když se zeptá co ty, nebo když zapředu nějaké téma, většinou ho přejde. Není díky tomu moc oblíbená. Furt jen já, já, já, Tomáš, stepování a škola. Nic víc. Navíc mě naštvalo to jak je vychcaná. Šly jsme čtyři holky na zkoušku, kde bylo pravděpodobné, že se budou opakovat otázky...a ona: "Běžte první, a pak mi je nadiktujete." Co to je toto? Tohle by mohla udělat kterákoliv z nás. Nic, šli jsme, zkoušku jsme udělali, otázky jí stroze řekli a odešli, nečekala jsem na n, až udělá zkoušku, dojíždím do Prahy, tudíž jsem chtěla stihnout bus. Načež mi ještě doběhla a říká arogantně, no snad si na mě mohla počkat ne? Vrchol všeho, že si ode mě půjčila peníze a druhý den mi píše, den předem, než se máme vidět, vem si prachy -tolik a tolik, ať mi můžeš vrátit, já to přesně nemám. Pak si stále stěžuje, že nemá peníze..bavily jsme se s holkama o letní dovolené, kdo kam razí, jestli něco nepodnikneme a ona hned, kde by na to jako vzala peníze...nikdo nereagoval, přešlo se to..ale nic mi do toho není, ale mám chuť jí vpálit, že žije u rodičů a vydělává tréninkama stepů 12 000, který jsou jen pro ní a může s nima naložit jak chce, ale ona jde denně do fast foodů, denně si kupuje hadry i drobnosti a pak si stěžuje. Jednou mi řekla, že si musí užívat teď, protože až přijdou děti, už si neužije... furt poukazuje no, jo ty jsi zazobaná...já si vydělám sotva polovinu toho co ona, za mnohem větší úsilí, u nás na vesnici, ale prostě půlku si dám stranou a šetřím a půlku si nechám pro svou potřebu. Vytáčí mi jak furt ukazuje prstem, že já mám a můžu si jet k moři 2x ročně..., ale já si to sakra našetřím...tak tohle prostě jsou věci, co mi štvou a nevím, zda není právě čas pročistit vzduch a vše jí říct...nebo jsem prudérní a vytáčí mi maličkosti? Poraďte...
Myslím si, že Tě nikdo nenutí, aby ses přátelila právě s touto dívkou. Jistě máš kolem sebe plno dalších, které se k Tobě nechovají tak nadřazeně a s kterými by sis mohla rozumět. Tak se od ní oprosti, doslova se na ni vybodni, nezalouží si Tě. A být Tebou, řekla bych jí to pěkně na rovinu, slušně, bez křiku a emocí, co Ti na jejím chování vadí a proč si spolu nebudete moci nikdy rozumět. Pokud je rozumná, mohla by se nad sebou zamyslet a něco na sobě změnit.
Děvčat je všude plno, neseď doma, ale určitě si najdi kamarádku, časem se jistě sblížíš i s nějakým chlapcem.
Pokud jeden přítel druhého vysává, zneužívá a poroučí mu, není to přátelství. A myslím si, že to rozhodně nemáš zapotřebí. Jaga.
Jde o to, že kamarádky nemám...nebo jsem je "poztrácela"...škola, přítel, práce, tréninky...nebyl čas, odsunuto na vedlejší kolej v kolotoči mého života, no a pak se na mě přítel vykašlal a najednou jsem sama, bez kamarádek, nemám kam jít, co podniknout...nechci ztratit těch pár posledních..proto to asi řeším...
Než takovéhle kamarádky, tak to radši žádné. Když se od nich osvobodíš, tak časem se najde někdo, kdo bude stát za to.
Je těžký si přiznat, že člověk nemá kamarádky...ani nevím, kde bych je měla najít...ale nesnáším lži, nedochvilnost a nejednání narovinu. Tudíž jsem o nějaké přišla i stylem, že jsme se domluvily na akci a ony to zrušily hodinu před tím, nebo někdy ani nezrušily. Člověk to toleruje jednou, dvakrát, třikrát ...ale pak pohár přeteče...
Když se pohádají dva chlapi a navzájem se pošlou někam, je za tři dny všechno zapomenuto. Když se pohádají dvě ženské, může z toho být nenávist až za hrob. Jestli můžu poradit, s takovou kamarádkou moc nemluvte a když už, tak opatrně. A hlavně se s ní nehádejte. V této disciplíně bude silnější, než vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.