Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám takovej problém a to že strašně píšu. Jsem v prváku a pořád píšu psace když skouším tiskace tak je to taky strašný a vůbec mi to nejde pořád se mi tam plete to psací písmo nevíte jak se mam naučit nějak lépe psát?
No a proč chcete psát tiskace, když se vám do něj stejně plete písmo psací? Jinak hezčího písma docílíte tak, že ho budete nacvičovat, nacvičovat a nacvičovat a zároveň se při psaní vědomě soustředit na to, že chcete psát hezky... což tedy, upřímně, pro normální psaní je celkem k ničemu, strašně to zdržuje. Já osobně hezky píšu jenom tehdy, pokud píšu vzkazy/dopisy dětem, aby to, chudáci, po mně přečetli. Jinak si píšu po svém a co je komu do toho, jak si škrábu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.