Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neumim hezky psát

Od: skrabal2 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám takovej problém a to že strašně píšu. Jsem v prváku a pořád píšu psace když skouším tiskace tak je to taky strašný a vůbec mi to nejde pořád se mi tam plete to psací písmo nevíte jak se mam naučit nějak lépe psát?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Je to genová dispozice,nic s tím nenaděláš,až budeš milionář,nebudeš to potřebovat.

hodnocení

0x

No a proč chcete psát tiskace, když se vám do něj stejně plete písmo psací? Jinak hezčího písma docílíte tak, že ho budete nacvičovat, nacvičovat a nacvičovat a zároveň se při psaní vědomě soustředit na to, že chcete psát hezky... což tedy, upřímně, pro normální psaní je celkem k ničemu, strašně to zdržuje. Já osobně hezky píšu jenom tehdy, pokud píšu vzkazy/dopisy dětem, aby to, chudáci, po mně přečetli. Jinak si píšu po svém a co je komu do toho, jak si škrábu *nevi*

stribrnak*
hodnocení

0x

Ty jsi nechodil do školy?jen v tom co jsi napsal je 7 chyb,kam to spějeme-národe

je to jak hlavolam

honzamder
hodnocení

0x

Tak piš "mixovaně" píše tak plno lidí je to křížení psacího a tiskacího třeba T je tiskací a E je psací.

buss
hodnocení

0x

Psát, psát, psát, vypsat se, máálo se píše ručně. Také škrábu protože jsem začal psát na ps. stroji, pak počitadlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]