Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji poradit jak oslovit jednu holku.
Nikdy jsem neměl problém oslovit holku a navázat s ní kontakt.
Ale ve školní jidelně jsem spatřil krasnou holku ze které jsem nemohl spustit oči plno kluku od nas ze třídy říká že je hodně dobrá.
Vydávám ji ve školní jídelně,protože chodím na prumku a ona na ekonomku a máme společnou jídelnu,ale na tom obědě nemám odvahu si kní sednout protože vedle ní sedí 4 kamarádky.Dale ji take občas potkávám na diskotece,ale já z toho jak je hezká prostě nemám odvahu jí oslovit jako ostatní holky a navíc mam v současné době zaracha kvuli prospěchu ve škole takže na ty pateční diskoteky nemužu.Tak vás prosím o nějakou radu jak na ni.Dlouho jsem byl zamiloanej do jedny holky ,ale ta neměla zájem a myslel jsem že už se do nikoho tak nezamiluju ale když jsem vyděl tu holku z ekonomky tak jsem se zamiloval ještě víc.Ale velký problém je taky v tom že mě je 16 a chodím do 1.ročníku a jí je už 18 a je ve 4.ročníku tak mám strach že mě pošle do pr... a řekne mě že se nebude zahazovat s takovym malym 16 letym harantem jako jsem já.Byl bych tedy moc rád za vaše rady.
doplněno 13.04.12 22:52:jo a ještě bych doplnil že jsem našel její profil na facebooku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.