Nejste přihlášen/a.
U sedmý den beru penicilin na angínu a pořád se nelepí. Teda, v krku u bolí míň, ale bolí a horečky u taky nemám, ale udělaly se mi udělaly čepy, který tam zpočátku nebyly. Nejsou moc veliký, spí mení, jen 1 větí, ale dneska mi zas 1 přibyl. Zdá se mi e na jedné mandli je i troku povlak. Je to normální? Myslím si, e u by se mi to teď mělo spí lepit, ne horit.
Nevím, jestli jít k doktorce a po prákách na kontrolu,jak jsem objednaná, nebo tam radi zajít zítra.
Máte s tím někdo zkuenosti, je to normální průběh nemoci?
Taková silná angína je velice nepříjemná. Určitě si zajděte k lékaři, myslím, e by Vám měl napsat jiná antibiotika, aby jste z toho dostala. Mně se to stalo před třemi lety a brala jsem dvoje antibiotika po dobu 14 dní, ne se mi ulevilo. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.