Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kde poslat 50-100kg

Od: dvorec* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
kde a jak poslat balíček. Mám cca 120kg kukuřice a potřebuji jí poslat asi tedy poštou. Mám jí rozvážit po 30kg nebo po 15, co je nejlevnější. Nebo jí mám poslat jinak. Přepravní služba se mi zdá draší. Jde mi hlavně o nejlevnější přepravu i kdybyh to mněl posílat po 1kg :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Kalkulator zasilek - kzas.ceskaposta.cz/...

doplněno 13.04.12 10:18:

Maximalne ceska posta dopravuje 30kg co tak zkusit PPL...

hodnocení

0x

Záleží odkud kam. Vlak je dobrá alternativa.

dvorec*
15.04.12 11:31
hodnocení

cca 193km

jokr1
hodnocení

0x

TOPTRANS a není problém... Na menší zásilky volím PPL... Česká pošta nechť jde k šípku. Chápu váhové omezení, ale arogantní jednání listonošek... Minimum zásilek už řeším ČP

hahanaj*
hodnocení

0x

ppl není v tvém případě dražší než pošta a přijedou si proto až na místo nemusíš se s tím nikam harcovat

dvorec*
15.04.12 11:33
hodnocení

nejsou!?!

hodnocení

0x

Pošta bere balíky do 20 kg, musí být hranatý, to je třeba v krabici, jinak se platí za vyjímku. Cena balíku do 20kg = 101,-Kč

Šest balíku 606,- Kč ( +, - )

Musíte donést a odnést z pošty.

========================

PPL - přijatelná cena byla u 40 kg, půjde to na soukromou adresu, 272,- Kč

3 balíky - 816,- Kč ( +, - )

Vyzvednou balík u vás a dovezou kam mají.

==============================

kvrezac.cz/...

kzas.ceskaposta.cz/...

dvorec*
hodnocení

Pošta bere balíky do 30 kg. rozdíl je 210,- to je hodně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]